0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,407 puan) tarafından

Ya kızlar Adetime 3 gün var ama 6 gündür kahverengi leke Geliyor benden Her zaman değil Arada bir geliyor günde bir iki defa falan yani. Sizin de böyle bir hafta boyunca sadece leke geldi mi? Şimdi eşime test almaya gönderdim belki gebelik vardır diye geçen de paylaşmıştım yerleşme kanaması mı acaba

Ve normalde adetim den 1 gün önce leke gelir ertesi gün adet okurum. Ama bu 1 haftadır geliyor.. Gecen gün halı yıkadım bahçede ve ıslak halıyı kaldırıp duvara serdim çok ağırdı. Bi yandan acaba hamileydim de haberim mi yoktu diyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sen boşanmadın mi cnm yoksa ben birseyleri mi kaçırdım 
(3,407 puan) tarafından
Kız yok Allah korusun :)) başkasıyla karıştırmış olabilir misin
tarafından
Olabilir sjsjs kusura bakma yaa
(3,407 puan) tarafından
Ahahaha yaaa :))
-Reklam-
0 oy
(3,088 puan) tarafından
Yani olabilir test yap hayırlısı olsun 
0 oy
(566 puan) tarafından
Yerleşme kanaması pembemsi akıntı gibi olur diye biliyorum ve hamile kaldıktan 10 15 gün arasında olur. Ama yinede şuan test yapsan çikar

Gönlüne göre olur inşallah
(3,407 puan) tarafından
Amin inşallah. Eşimle ikinciyi istiyoruz ama bi yandan kararsızım kızım 1 buçuk yaşında daha. Olsa bize sürpriz olucak :)
(566 puan) tarafından
Hayırlısı olsun adet öncesi kalıntıları oluyor bazen öyle yakın zamanda regli olursun :)
0 oy
(767 puan) tarafından
Yerleşme kanaması pembemsi oluyor diye biliyorum koyu renk bi önceki reglden kalıntılar olabilir arada bendede oluyordu test yaptınmı ne çıktı sonuç acaba 
(3,407 puan) tarafından
Yaptım şimdi, negatif çıktı canım ama kahverengi akıntıya manâ veremedim ilk defa bu kadar uzun sürdü

İlgili bir soru bulunamadı

409,903 soru

12,323,824 cevap

39,048 kullanıcı

Kategoriler

...