Kızlar 3 yıllık evleyim kaynanam la birlikte yaşıyoruz eşim askeri personel evlendikden 2 yıl sonra oldu şuan ssuriyede kaynanam la anlaşamıyorum en ufak şeyi sorun haline getiriyo normalde acıktım herkeze evlenmeden önce söyledim ben kendim isteyince tesettüre gireceğim bunu allah için yapacağım başkası için değil dedim gelin geldim ertesi gün kaynanam kafama bi yemeni taktı kapanacaksin dedi istemedim eşimle tartışma yarattı kavafa ettik neyse kapandım sürekli söylenir 3 yıllık evliyim bir gün beni beğenmedi her işime bi kusur buldu elini kolay kolay bi işe atmaz 3 görümce var onları çok seviyorum ama bize geldiklerinde sürekli kalkın dolap silin evi supurun çam silin deyip durur bunu kaç defa söyledim eşim de söyledi başkaları bizim işimizi yapmak zorunda değil ama sürekli söyler bacisina kızına şu işi şöyle yapiyo hiç becerikli değil eli hızlı değil yavaş tahta kaşıkları makinaya atiyo geçen gün tartistik biktim artık dedi bana yatak odamı anlatır kızına benim kendi ablama
Başkaları gibi carsiya gitmem pazara gitmem hiç arkadaşım yok esimle gidersem giderim gitmezsem yok Ya allah aşkına bi kaynana gelinine sinsi , lafı g..... mi anliyon dermi biktim artık bi tane kızım 8 haftalık hamileyim eşime anlatamıyorum oda üzülecek kafasına takacak diye genelikle altan alıyorum pozitif davranıyorum ama yeter diyom bazen yeter allaha havale ediyorum onu allahimdan bulsun