Kendisi açıp hesap soracakti ama puanı düşük ve bu konularda soru sorunca erkek deniliyor ya ondan benden yazıyoruz.
Arkadaşım 17 yıllık evli 4 tane çocuğu var.kocasi şoför fabrikada.fabrika sahibinin şoförlüğünü yapıyor.
Yaklaşık 4 aydır araları limoniymis.sebepte arkadaşın annesi ile olan bir mevzu.aslinda adamı alakadar eden çok bir durum yok adam üstüne alınıyor denilen bir lafı ne kadar anlattiysa anlamamış annen bana laf çarptı diyormuş.ve sen annenle kavga etmedin kocama bunu nasıl dersin demedin diye kızla yatağını bile ayırmış.calisma saatleri belli değilmiş hani şoför ya.bir tane de terbiyesiz bir arkadaşı varmış ickici eşini aldatan.kiz diyor ki ne kavgalar ettik ayiramadim.
Bunun kocası bu 4 ayda 3 kere eve sarhoş gelmiş kavga etmişler.(o arkadaşından için o çağırdı yanına gittim beş dk o iciyormus buna da ikram etmiş öyle diyormuş içme sebebini de)1 aydır da yanıma yaklaşmadi diyor.gecen akşam yakinlasmislar kocası işten gelince ama kiz bir terslik hissetmiş.1 aydır ayrı olmalarına karşılık afedersiniz kocası sanki o akşam başkasıyla birlikte olmuş gibiymis.yani nasıl anlatayım üstü kapalı hani 1 aydır birliktelik olmamış gibi değil de sanki daha o gün birlikte olmuş gibi diyor.ben burda o kadar açık yazamıyorum.(anlattığında bana açık açık bana da öyle geldi)bir de kocası dediğine göre kiyafette pasaklı biriymiş.ben demesem aylarca aynı şeyi giyer gider ise diyor fakat dün giydiği iş kıyafetlerini montuna kadar yıkamaya atmış gelince hatta ayakkabılarının içini filan silmiş.camasir makinesi hangisi diye sorsam gösteremez o derece bilmez ama geldiği gibi eşyaların hepsini makineye atıp kendi calistirmis .once eve geldiği gibi dus almış hiç huyu değildir diyor.telefonunun şifresini sakliyormus yeni adet edindi onu da son 7 aydır diyor.simdi kızcağız ağlıyor bu beni aldatıyor mu başkasıyla mi yatıp kalkıyor diye.ben gözünle görmedin birşey yakalamadin belki hala sana Tripli ya ondan diyorum ama kizcagizda 17 yıllık kocam tanıyorum diyor.gece telefonu yastık altına koyup yatiyormus zaten şifreyi de bilmiyor telefonda parmak izi de yokmuş uyurken parmağını okut dedim ben o yüzden.bunun telefonuna bakmadan bu kızcağız bunu nasıl ortaya çıkartır? Yakalarsam bosanacagim diyor.ama hem kendi ailesi için hem.mahkeme için delil bulmasi lazim. Yanımda beraber bakiyoruz telefona bu arada