0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yine geleceğim dedi 

Ben ne yapayım inan ki artık sabrım kalmıyor şimdi gelecek samanlıkta iğne aramaya benziyor ev kendi evine donderiyir neymiş evde sıkılmış 

Ee ben akşam sabah doğuracam öğle yemeği yapıyorum ekstradan herşeyi de beğenip yemez yani 

Çocuk zaten onu görünce elden çıkıyor tüm bide geldiği zaman kaynanam arıyor hani hal hatır için annemin burda olduğunu duyduğu anda bozuluyor 

Ses tonu değişiyor çünkü çok sık geliyor istemiyor 

Annem sıkıntılı bilenler biliyor anlattım defalarca ne diyeyim anne DİYORUM ses edemiyorum yüzüme yansıyor istemediğim ama yine aynılarını geçen sefer her iş beni bekliyor son zamanların biraz kafa dinlemek istiyorum dedim ortalığa bir hafta olmadı gideli 

Daha 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Senin annen varya bana bile dert oldu anne istemiyorum de gelip canını sikacagina bırak grlmeyip kendi canı sıkılsn bak yarın gelecek iki saat sonra burda post açmaya başlayacksin delirip
tarafından
Ay sorma sevgi ne diyeceğimi bilemedim inanki
Eşime ne diyeceğim daha hir hafta olmadı gideli
tarafından
Ben sana diyorum olan sana oluyor yazık ya
tarafından
Ah canım bulacağım bir çaresini düşünüyorum innaki inslalah
-Reklam-
0 oy
(2,177 puan) tarafından
Canım sen biliyorsun ben seni cok severim iyide kötüde olsa senin anan mecbur her şeyi kabulenecen allah sana yardım etsin ne deyim bacım
(2,177 puan) tarafından
Canım anlıyorum seni gelsin annen gördün zorluk cıkartıyo güzel şekilde anene söyle
tarafından
Ne desem onu babama yanlış anlatacak biliyorum istemediğim yere gelmem diyecek
(2,177 puan) tarafından
Senin pisxolojin bozuluyo bebeğinede zarar
tarafından
Bulacağım canım bir çaresini
(2,177 puan) tarafından
Inşalah kendine vede bebeğine dikkat et
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Yapacak bir şey yok o senin anan iyide kötüde kabulleneceksin istemiyorsanda bu bence çok acımasızca olur gelme diyeceksin ikisinden biri 

tarafından
Canım annesi hamile kadını dogurtur vallahi
(2,683 puan) tarafından
Biliyorum okuyorum postlarını ama işde şunu de diyemiyorum malesef annesi olduğu için zor bir durum cidden
tarafından
Hemde çok zor eşim ne diyecek onu düşünüyoruk geçen sefer çok gerdi beni
tarafından
Ben yerinde olsam hiç uğraşmam sana acimayana acıma bak demedi deme yarın bu kız stresten hastanelik olur zaten karnı burnunda
tarafından
Düşünüyorum canım ne diyeceğimi geleceğim deseydi direkt ben hani derdim abne bizim islerimiz var hastaneye gidiyoruz sen yalnız kalma evde sonra görüşelim sürekli diyorum
Bende gelirim hastaneye diyor
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Yok anne gelme ihtiyacim olursa ben seni ararım sağol düşündüğün için filan desen bide hep yatıyorum böyle daha iyiyim filan de ne bileyim 
tarafından
Bak canım aradı ilk önce hal hatir sordu kaç haftalık oldun ben kız kardeşimle konuşuyordum
Evdemisin bu sıralar dedi evet dedim ben sana geleceğim dedi kalmaua
(7,454 puan) tarafından
Haberim yoktu kayınvalidem yardıma gelmek istedi agirlastim diye çocuğa bakarım yemeğini yaparım dedi filan uydursan az
tarafından
Kayınvalide min gelmeyeceğini biliyor o yalnız yaşıyor ve gelmez biliyor bana uzak annem kadar yakın değil canım malesef
(7,454 puan) tarafından
Canım başka bişey bul yani bahane yok değil ya şikayet etmicen yada bahane ureticen napican yani
0 oy
(3,566 puan) tarafından
Eşinize söyleyin. Anne gelme desin. 
tarafından
Uygun dille anlattim umarım anlar
(3,566 puan) tarafından
İnşallah. Konuşa konuşa... Başka yol yok.
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(866 puan) tarafından
Annenle senin sorunun annenin geldiğine kaynanan karışamaz bence
tarafından
Canım karışmıyor ama sık geldiği için ses tonu değişiyor
(866 puan) tarafından
Annenin de senin huzurunu düşünmesi lazım işte bazıları anadan bazıları kaynanadan çekiyor Allah yardımcın olsun
tarafından
Kız hiç düşünüyor mu demiyorki ben yeni geldim
Ne işim var
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Ah be bebişimm ne deyim sana bilemiyorum ki annen sonucta ne desen ne yapsan boş kendini üzme strese sokma lütfen 
tarafından
Teşekkür ederim canım kaç haftalık oldun balım uygun dille anlattım umarım anlar
0 oy
(168 puan) tarafından
Bu benim annem de eşimin de annesi olsa herkes anlayışlı olmak zorunda kusura bakma lütfen ama ben kendi annem de olsa her her gün istemem yani benim de bı düzenim var hayatım var eşim çalışıp geliyor onunla mi ilgilenim yoksa her zaman gelen annemle mi evet anneler baş tacidir ama artık senin de bı yuvan var ben her kim olursa olsun çok sık gelen den rahatsız olurum baban bişe demiyor mu aceba onu da merak ettim 
tarafından
Zaten babamla ikisi ayarlıyor canım
tarafından
Inna bacım bende rahatsız oluyorum çok haklısın icimdekileri yazmışsın
0 oy
(9,098 puan) tarafından
Bir daha gelicem dediğinde bir bahane bul bence. Bisiler uydur gelmesin 
tarafından
Canım dedimki yqzdim anne benim hastane işlerim sıkılaştı doğum geldi sen bizimle perişan olma dedim
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Esinizdemi sorun yapıyor anneniz yakinmi sıklıkla gekiyor nie
tarafından
Yok seslenmez ki o ben ne dersem yapar uzulecem diye asla bişey demez
tarafından
Arabayla beş dk yok
(1,119 puan) tarafından
Ee yakn 1 haftalığına nie geliyor sizi düşünüyor diyemi
tarafından
Hayır sıkılıyor soğuk hava evi sobalı kafa dağıtıyor mis

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 410 göst.
5 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,353 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 671 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 390 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fadim (1,015 puan) tarafından soruldu

412,385 soru

12,414,716 cevap

44,976 kullanıcı

Kategoriler

...