0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dedimki önceki postumu okuyanlar bilir 

Ben sürekli hastaneye git gel yapıyorum orda bebeği dinliyorlar sabah gitsem aksama.naca geliyorum bazen öğlene anca anne sen bizimle perişan olma dedim 

İstersen gelmek sen bilirsin hani haberin olsun dedim 

Sonr her hafta okula gidiyrouz çocukla dedim yine yorulursun bizimle hava buz gibi dedim 

Ben sabah gelecektim dedi 

Kendin bilirsin iyi öyle olsun hayırlı akşamlar dedi kapattı ben ne dedim şimdi yine suçlu ben oldum 

Yanlış anladı 

8 Cevaplar

0 oy
(4,071 puan) tarafından

Belli yaştan sonra annelim kalbi çıt kırıldım oluyor :silly:

tarafından
Ah canım küstü kapatti
-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
Sonuc gelmiyor mu yanii
tarafından
Yok ama küstü şimdi babama bin bin türlü anlatır varya
0 oy
tarafından
Belli bir yaş sonrası büyükler, bir bebekten farksız hale geliyorlar. 
tarafından
Ah canım inanki sözlerim de tek kırıcı bişey yok
Gelmek istiyorsan gel ama ben sürekli hastaneye gidiyoruz dedim
0 oy
(3,364 puan) tarafından
Şu pencereleri falan açık bırakan senin annen miydi çocuk düşer diye korkuyordun
(3,364 puan) tarafından
O zaman gelmediği daha iyi boşver
tarafından
Öyle canım
(274 puan) tarafından
Madem korkuyorsun önlem al pencereye çocuk kilidi tak anneni suçlu göstermek de ne çocuk büyük de kendi de açar zor değil
tarafından
Taktım takmadım değil kadın kapatmıyor açınca anlamıyor bende insanım bir işe daldım tuvalete gittim o çocuk ayaklı alah korusun hir keresinde balkonda. Düşecekti onun evinde güvenemiyorum çocuğumu sürekli zarar veriyoe bana
tarafından
Senin Hüyük dediğin çocuk 38 aylık yeni oldu neresi büyük anne çocuğu büyükten kastın ne
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Ondan önce sen ara babani 
tarafından
Babam bana anneni getirecem demedi ki canım annem söyledi hem ne diyim öyle anlayacak bir babam.yok.benim
0 oy
tarafından
Aferin kız iyi etmişsin yavrum bak cidden sana acıyorum onlar acımıyor bırak böylesi daha iyi 
tarafından
Bozuldu kız kapattı
tarafından
Amnnnn çok da şey başkası olsa yazık annedir kirma derim ama yarın ağlayan sen olacaktin yoksa
tarafından
Dimi ama neyse o gene gelmeye çalışır ben biliyorum daha sonra gelirim demiş.
tarafından
Boşver canım sen bebeğe odaklan
tarafından
Aman çokta tin artık masimiyorum kız bende yoruldum sevgicim Galen
Sıkıldım
kocacima.bebelerime.odaklanmak.istiyorum. herkesin strest topu benmiyim ay
0 oy
(2,177 puan) tarafından
Vay anam vay
tarafından
Noldu ay
(2,177 puan) tarafından
Yazık bacım sana
0 oy
(274 puan) tarafından
Yani bu postundan sonra merak ettim eskilerine baktım annenin yaptığı seyler normal geldı bence sorun sensin neymiş annen gelip bir hafta sizde kalmış neymiş bulasıkları elde yıkayıp dolaba ıslak koyuyormuş cidden senin gibi evlat nasip etsin Allah sana düşman başımasın kadın geliyor bulasığınj bile yıkıyor sen ıvıra zıvıra laf ediyorsun seni leylekler mi getirdi benim cocuğum 4 yaşında 4 yıldır nasıl baktım ne kadar zordu hakkımı asla ödeyemez stresten yaslandım kadın bakmış büyütmüş bu yasa getirmiş sen araba şu mu yakıyor derken hiç mi yüzün kızarmadı yazık gerçekten
tarafından
Sen bana bekarken neler yasatti bilemezsin o yüzden böyle tek kelime de linç ediyorsun beni benim çocuğum amaliyat olurken annem yattı senin çocuğunu benim amaliyat edecektim dedi hem bizimle geldi beni guvendirdi gezmeye geldim dedi yüzümün üstüne düşürdü herşeye tamam dedim sustum hep.sustum tek kelime etmedim eğer ben bunlar için düşman basinaysam olayım
İyiyken iyi gelir gider bir düşsem yada hir eksigimi.bulsa hemen yüzüme vurur bnei babamla kardeslerimde düşman etti
Çocuğum özel diye soaga geçti daha sayyaim mi
Alkol alıyor ne dediği belli değil sen benim için kolay mı saniyorsun bazı şeyleri kim ister annesinin gelmesini neresi normal.yaotikkarinin oğuz yilmaz oldu diye günlerce ağlayan kadın
Çocuğum amaliyat oldu durumlar lokantalarda yenekler
Bunda hastalandım yine hamileyim durumlar iyiyim duzeldim yine başladı
tarafından
Ben hu dediğin bedduanin birini haketmedim.bir düşünün neden hir öz evlat annesine bunları yapar diye düşünün senin annen seni çocuklarını ayirsin eski kıyafetleri yeni aldım diye yeminler etsin eşine seni sürekli.kessin küçük düşürsun bakalım sevecekmisin
(274 puan) tarafından
Ooo e o zaman sen de kesin kes hayır eşim rahat etmiyor de
tarafından
Uygun dille anlattım canım kirmadan

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 353 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 752 göst.
+1 oy
7 cevap 341 göst.