0 oy
741 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Ya ben yapmak istiyorum ama bir türlü başaramiyorum lazım olunca hemen bende var deyip veriyorum birikim yapıp altın almak istiyorum ilerde ev almak için lazım olur dye

48 Cevaplar

0 oy
(390 puan) tarafından
Valla ben yapmıyorum gizli ikimizde Birikim sevdiğimiz için kızımın geleceği için biriktirmeye çalışıyoruz 
-Reklam-
0 oy
(7,937 puan) tarafından
Benim eşim yapıyor birikimi bende varsa mutlaka lazımsa veririm yada çocuklara harcarim jsjsjs
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Gizli yapmam çünkü benden hariç bir TL harcamaz kazanır getirir eve gereksiz harcama yapmaz egerki yapsaydı o zaman çok ciddi birikim yapardım yapmam demem ama şuan için eşim benim için birikim yapıyor hesaplarım ayrı var ama bilir 
0 oy
tarafından
Eşine sonsuz güvenip, varını yoğunu bize harcar diyerek birikim yapmayan kadınlara sesleniyorum :) 

Eğer sağlam bir mesleğiniz ve geliriniz yok ise, mutlaka gizli bir birikim yapın. 

İnsanın hayatta başına her şey gelebiliyor, bunun farkında oluyorsun ama başına gelmez sanıyorsun. Dünyanın bin türlü hali var. At kenara , bulunsun. Hiç bir zaman da söyleme, güven kırma. Bunu sadece boşanma olarak düşünme. Allah korusun ölüm gibi şeyler de olabilir..
0 oy
(1,909 puan) tarafından

Ben ilk defa yaptım yarısını yedim kız hiç tutucu değilim yaa ne olacak bu halim bilmiyorumm☺️☺️☺️ama ablamın bı sözü var o aklıma glince cimrilesiyomm ☺️☺️

0 oy
(5,744 puan) tarafından
Eskiden yapardım ama şuan ki koşullara göre ayın sonu zor geliyor maalesef 
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Valla sana bursey diyim mi başta ne toplarsam verirdim herşeyimi yemezdim biriktirirdim ama sonunda ne oldu kavga etmiştik annemi arayıp gel kızını al evimden demişti halen unutamiyorum demekki güvenmemek lazımmış dedim kendi kendime onu anladım şimdi topluyorum altıma atıp ilerde ben ona tekmeyi basabileyim diye 
0 oy
(20,611 puan) tarafından
Ben zaten esimden aliyorum parayi bide ondann gizli niye biriktirim o benden hic bisey esirgemez ve biriktirdigim paraya asla dokunmaz ben versem bile o senin askm dursun der

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 441 göst.
0 oy
39 cevap 788 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 612 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 393 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tanszuuu (120 puan) tarafından soruldu