0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (973 puan) tarafından

Anlayann biri yardımcı olabilir mi

image

image

1 cevap

0 oy
(788 puan) tarafından
Sedimi yüksek ve crp si sedim romatolojik rahatsızlığı işaret eder crp enfeksiyon sedim için romatolojiye sevk edilecek sedime dikkat etsin benim anneminki 97 idi 100 ün üzeri kanser demişti doktorumuz kardeşinizinkide yüksek çıkmış 
(973 puan) tarafından
Ramatolojiye gittik normal dedi aslında ama bilmiyorum yaa
(973 puan) tarafından
Bide 12 yaşında
(788 puan) tarafından
Annemede dahiliye uzmanı eve git sağlamsın dedi annemde 2. Bir göz için mahalledeki sağlık ocağı doktoruna gösterdi doktor bu doktor hiçbirşeyin yokmu dedi dedi annemin sedim 97 ydi evet dedi annem o doktora söyle diplomasını dürsün bir yerine birşeyler yapsın 100 ün üzerine gelirse kansere yakalanacaksın dedi gitsin romatolojiye yeşil alan açsın dedi sonra biz 2 gün sonrasına randevu bulduk annemin vücut ağrısından yürüyemiyordu bu arada teşhis konulduğunda 38 yaşındaydı bu olaylar olduğunda yani dahiliyeye gittik sonuçları mahalledeki dokforumuzada gmsterdiğimizde senin romatolojiye gönderilmesi gerektiğini felan gözünüzden kaçtığını söylediğini söyledik baktı haaaaaas evet senin sedim yüksekmiş baya ben sana romatolojiye yeşil alan açayım dedi ve gönderdi en kötü mahallendeki doktora göstersinler bizimki iyi bir doktordu herkesle ilgilenirdi sayesinde annemin hastalığının teşhisi kondu behçet hastasıymış annem  tedavisi yokmuş birkaç hastalığın birleşimiymiş sadece o hastalıklsrın yol açtığı sorunları azaltabiliyorlar annemin beyin damarında tıkanıklık varmış orda doktor bana şey demişti anneni psikiyatriye götür sakinleştirici versinler tansiyonunu dengede tutun zira yükselirse beynindeki damar tıkanıklıkları beyne zarar verir ya felç yada ölüm getirir dedi tabi bu benim annrmin teşhislerinden birkaçı
(973 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
16 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu

412,681 soru

12,424,476 cevap

45,403 kullanıcı

Kategoriler

...