0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (164 puan) tarafından
Zinco gaz damlası yan etki yapan huzursuzluk gaz yapan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(17,715 puan) tarafından
Ben zinco kullandım gaz için ama pek faydası olmadı bizde 
(164 puan) tarafından
Bizde de hiç olmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gaz damlaları, gazı çıkarabilmek için daha çok sıkıyor. Haliyle çocukta rahatsız huzursuz oluyor. 

Doktor gaz damlaları bir işe yaramıyor. Genelde çocuklar bugün çıkardığı gazın 2 gün önceki gaz olduğunu söylüyor. Haliyle bugünkü gaz hala duruyor ve çocuk hep rahatsız oluyor. Gaz ilacı kullanmak yerine midesini çalıştıracak şeyler kullanılmalı diyorlar. O sihirli damlaları boşuna kullanmayın. 
(164 puan) tarafından
Bebeğim kolik ve susmadan 7 24 ağlıyor ememiyor bile gazdan uyku zaten yok nerdeyse ve birçok damla denedim napıcam bilmiyorum ne kullanabilirim sizce probiyotik de kullanıyorum
0 oy
(153 puan) tarafından
Ay benim kızım da kolik doğduğundan beri perişan olduk. Şuan 4 buçuk aylık hâlâ çözüm yolu arıyorum. Dün akşam ve bu sabah zinco damla verdim bakalım nasıl olucak. Nurse hurveys Colex şurup kullaniyorum normalde ama pek etki etmiyodu sanki benim kıza.
0 oy
(441 puan) tarafından
Onu kullanmamanizi öneririm. Biogaia sabahları 5 damla tüm gün gaz konusunda rahat olursunuz. 
0 oy
(2,386 puan) tarafından
D vitamini ne kullanıyosunuz monovit mi 
0 oy
tarafından
Ne yapsan da gaza çözüm yok bence benim bebeğimde cok gazı vardı zor günler geçirdik doktoru vermeyin şöyle şeyleri çocuklara dedi bir ara bana çöpe attım bi daha da kullanmadım  etki etmiyordu zaten,gaz çıkarma hareketleri yap bol bol bisiklet hareketi demişti doktorumuz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
4 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 814 göst.
8 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hediye&HM (5,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 264 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,085 göst.
27 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,078 puan) tarafından soruldu

408,198 soru

12,260,309 cevap

37,346 kullanıcı

...