Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
2024 kpss önlisans ders programı olan var mı kızlar
0
oy
155
göst.
31 Ocak 2024
Diğer
kategorisinde
dilayyla
(
28
puan)
tarafından
soruldu
Aylık Ders çalışma programı olan varsa resmini atabilir mi acaba kızlar
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
1
cevap
0
oy
31 Ocak 2024
Ynms14
(
2,539
puan)
tarafından
cevaplandı
Tabikide program güzel bir şey ama dört dörtlük uyabilecek misin. Ben lisans çalışıyorum gunluk 4 saat sınırı koydum beş ay oldu başlayalı gk kısmını bitirdim.
Günlük o dört saatte konu çalıştım soru çözdüm şuan direk soruya döndüm konular bittiği için . Tek düzenim günlük dört saat kısmı belki böylesi de işine gelebilir
1 önceki yorum göster
31 Ocak 2024
Ynms14
(
2,539
puan)
tarafından
yorumlandı
Para verme ki YouTube da bütün derslerin güncel videoları var . Ha ama konu anlatım ve testler alabilriisn. Madiiyatın el vermiyorsa telegram da kpss PDF grubu var bir sürü soru bankası atıyorlar telefona indir ordan çözersin . Ben kitaplar da aldım hem video izledim anlattıklarını not aldım sonra kitaptan çalıştım önce aldığım soru bankalarından baslamştm şuan telefona indiriyorum ordan soru cevaplarıni deftere yazıp kontrol ediyorum.
31 Ocak 2024
Elifmelek35
(
788
puan)
tarafından
yorumlandı
Son yıllarda teknoloji gelişti ben 2016 da bir kitaptan çalışabilmiştim şimdi çok fazla seçenek var birde bende pdf olarak antreman serilerini felan indirdim
3 Şubat 2024
Sardunya
(
628
puan)
tarafından
yorumlandı
Merhaba 4 saati nasıl değerlendiriyorsunuz acaba . Gece yada gündüz mü çalışıyorsunuz benim ev sorumluluğu ve çocuk var bir türlü rayına koyamiyorum
3 Şubat 2024
Ynms14
(
2,539
puan)
tarafından
yorumlandı
Günün aynı saati tabikide çalışamıyorum. Bazen Sabah erken saat iki saat akşam iki saat bazen akşam kızım erken uyuyunca akşam dört saat şeklinde başlayalı çok oldu konularım bitti şuan soru üzeri gidiyorum ama ilk zaman videolar izledim notlar aldım benimde ev iş çocuk ama en azından vicdanen çabalayabiliyorum . Gerisi takdiri ilahi inşallah güzel sonuçlar da alırız
3 Şubat 2024
Sardunya
(
628
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah ya ben evle Birlik yaşıyorum sırf kendi hayatımı kurmak için cabalamaya çalışıyorum uyku çok problem oluyor benim için konularım daha bitmedi bazen kendimi tükenmiş hissediyorum. Hangi bölüm acaba , benim laboratuvar teknikeri
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
132