+1 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Selamünaleyküm hanimlar bi konuda birsey danismak istiyorum size yaklasik 1 hafta elektrik kesintisi olan buzdolabinin icindeki cozulmus yiyecekler buzdolabini bozarmi zarar verirmi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Buzdolabını onlar bozmaz ama onlar bozulmuş olabilir 
-Reklam-
0 oy
(17,338 puan) tarafından
Bozar mı bilmiyorum ama et tavuk vs bozulunca o koku siniyor dolaba ve gitmiyor çöp oluyor dolap 
(5 puan) tarafından
Evet ondan korkuyordum canim bende o koku mafediyormus sehir disindayim geride donemiyorum yarin 2.gun olucak eve donmem 1 haftayi bulur kaynanamlarda anahtar var ama ev baya uzak onlarada bi ariycak bakalim giderlerse direk atsinlar icindekileri
0 oy
(13,089 puan) tarafından
Yiyecekler bozulur, buzdolabını bozmaz ama feci koku yapar
(5 puan) tarafından
sehir disindayim geride donemiyoruz  kardesimin hayirli bi isi icin geldik kaynanamlarda anahtar var olmadi onlardan atmasini istiycem ev onlarada baya uzak ama derdim buzdolabina zarar vermesin yarin 2.gun olucak
Beklesekmi dedimde 1 haftaya anca eve geceriz
(13,089 puan) tarafından
Kötü olmuş, gelmeyecek mi elektrik
0 oy
(2,232 puan) tarafından
Kız zarar vermeyi bırak içinde mi bırakıcaksın onları çözülür akar kokar :/
(5 puan) tarafından
Onlar cop canim zatn direk sehir disindayim geride donemiyoruz  kardesimin hayirli bi isi icin geldik kaynanamlarda anahtar var olmadi onlardan atmasini istiycem ev onlarada baya uzak ama derdim buzdolabina zarar vermesin yarin 2.gun olucak bizim eve donmemiz 1 haftayi bulur anca
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Hele et varsa çok çok kötü sonuçlar çıkıyor ortaya..bir tanıdığımın evi komple kurtlanmisti dolap da çöp oldu ev de temizle temizle o koku geçmemiş..ölü kokusu gibi..
(5 puan) tarafından
Ayyy  hadi ya yarin ilk is eve birini gondermek olucak hemen
(1,002 puan) tarafından
Kesinlikle gitsinler..dolapta ne var ne yok bosaltsinlar
(5 puan) tarafından
Hepsini attircam canim sagolasin yarin 2.gun olacak inşallah simdiden akmaya kokmaya baslamamistir
(4,221 puan) tarafından
Yarin ikinci gün olacaksa daha cozulmemistir onlarin buzlari birbirini koruyordur kapısı vs açılmıyor ya surekli valide kontrol ederek evine götürsün gevşemiş olanlari hemen yenecek birseyse yapıp yesinler diğerlerini tekrar buzluğa atarlar
(5 puan) tarafından
İnsaAllah oyle olmustr canim ya

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 33 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde hadi ordan (586 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Birerkekannesiii (45 puan) tarafından soruldu

409,933 soru

12,325,071 cevap

39,076 kullanıcı

Kategoriler

...