Şuan 32 aylık olcz.19 aylıktı gece hiç altına isemiyordu bezli olduğu halde .Çiş yaptığında kaka yaptgnda bezi gosteryrdu.haziran ayında 24 aylıkken basladik 1 aya öğrendik .Gece hiç uğraşmadık zaten çiş yapmiyordu.gunduz sadece ogrettm.Temmuzda öğrenmişti soylemesede baslamisti gidiyorduk çok güzel.ekim ayında kabız oldu doktora gttm bağırsakları hiç çalışmıyor dedi ve popoda yırtılma olmuş.krem ve ilaçlar kulndk çok şükür geçti popo da acika olunca Ekim atinda söylemeyi bıraktı hep ben goturuyorum altına kaçırma yok ama Aralık ayında poposu geçti bağırsak ta düzeldi.Ama hala söylemiyor ne yapsam tekrar söylemeye başlasa .yazın 3 yaş olunca kreşe gonderecegim Soruyorum annecim çiş var mı heo yol diyo .Çiş gelince şöyle annecim diyorum tamam diyo anneye ne diceksin diyorum anne çiş geldi .Anliyo tamam diyo ama 2 saat 3 saat geciyo söylemiyo .Genelde 2 saat 2 buçuk saate bir tualete gdyrz .Tualete gttgnde kaka yapınca anne alkış kaka yaptım diyo alkış yapıyoruz ama söylemiyor geldiği zaman