0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
 Kızlar kedim ev kedisi yeni sahiplendik aşıları tam hatta iç dış parazit aşısını 2 gün önce yaptık 2 ama çok tüy döküyor temizliğine herşeyine dikkat ediyoruz cocuklarım öpüyor kediyi korkuyorum bişey olur mu kızım çok istedi diye sahiplendik 5 aylık kedi bu arada

7 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hepinize teşekkür ederim cevaplarınızı için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mamasının kaliteli olmasına dikkat et ve düzenli olarak tüylerini tara 
tarafından
Van kedileri çok tüy döker zaten iklimsel de değişiyor onların

Çocukların tüy yutmadıkları sürece sıkıntı olmaz inşallah
(54 puan) tarafından
Valla bugün kızımın ağzından son anda çıkardım bıtane tüy
tarafından
Keşke araştırıp farklı bir cins alsaydın. Bende yeni sahiplendim bizde tüy sorunu fazla yok ama bizmkide idrarı aşırı kötü kokuyor enfeksiyon falan var sanırım
(54 puan) tarafından
Aslında çokta araştırdık ama veteriner kedinin şuan strese girdiğini o yüzden bu kadar döktüğünü söyledi 4 gün önce sahiplendik 8 saat yolda kaldı onun için strese girmiş zamanla vitaminlerle çok daha az döküceğini söyledi
tarafından
Doğru dur strese girdiğinde de olur en fazla bir haftaya kadar alışır size
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Aşıları tam kedinin tüyünden birşey olmaz merak etmeyin bebekliğimden beri kedi var evimizde şu an 3 tane Van Ankara kedisi var evimizde aşıları tam olan kedinin tüyünü yutması bişey yapmaz kedi tüyündeki parazit tehlikelidir tüy değil merak etmeyin 
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Tüy belli dönemlerde fazla dökülüyor aşılar yapılfıysa korkulcak bir durum yok ben benimkiyle köyün koyuna yatarım öper öperim 9 yaşında uzun tüylü kedim düzenli kontrol vs yaparsanız sıkıntı yaşamazsınkz bu arada tüy dökümü uzun süre devam ederse mama değişikliğine gidin bu biraz zaman alan bir süreç doğru mamayı bulduğunuzda anlıcaksınız
0 oy
(4,576 puan) tarafından
Belli dönemlerde tüy çok dökerler. Birde maması kaliteli olmalı canim. Aşıları tam olduğu için korkmana gerek yok birşey olmaz. 
0 oy
tarafından

Ben hamile iken kedi sahiplenmistim çocuk doktoru sadece "Burnundan tüy kaçmasın yeter" demişti ama çocuk dogamadan kedi gitti çünkü aşırı derecede oyuncu idi her yeri delik deşik etti şuan yurtdışında yaşıyor :D

image

(2,396 puan) tarafından
Bunun tipinden belli zaten
(4,554 puan) tarafından
:) o bile iltica etti yani
tarafından
:D ömrümde bunun kadar yaramaz kedi görmedim yemin ederim ya, perdelerim delik deşik, koltuğumun alt tarafındaki astarı boydan boya yırttı içine giriyordu. Kızdığım zaman koltuklara işeyip siciyordu, kaç kere koltuklarımı yikattirdim bi ben bilirim :D makyaj aynasının üstüne çıkıyordu patileri ile herşeyi yere firlatiyordu oysa scottishler sakin dediler diye almıştım :D şuan 1 yaşında ve hâlâ daha aynıymış
0 oy
(84 puan) tarafından
Benimde vardı ilk başlarda normalde ama aradan 2sene geçince hiç durmamaya başladı tuvaletini evin içine yaptı hep ne yaptıysam tüy dökülmesine engel olamadım çok tüy döküyordu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 291 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ebrupinarrrr (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 947 göst.
26 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gurmeanne (716 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.