Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kzilar bi akilll verin kaynana konsuu
0
oy
362
göst.
1 Şubat 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
2 melek annesiii
(
242
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar fikrinize ihtiyacim var. 2 yas ve 10 aylik iki bebegim var. Gurbett yasiyrm kaynanam gelipte bi yardim etmez. Benim ailem ve kaynanamlar ayni mahallede otururyt iznimiz oldujca gidiyrz. Kaynanamdada kaliyrz ve her gttigimde benden hizmet bekliyrlar bn biktkm ya. Zaten gurbette iki bebekle cok yoruluyrm bıktim bid egidince bulasik masa kur topla yeter ya. Hadi kizim masayi kuralim su bu diye hizmet bekliyr. Evlebdigimden beei hep kendimi ezdirdim o yzuden dgru duzgun saygi bile gormuyrm. 20 gundur bende dogri duzgun bana yardimi yok annemde burda yemek isini anneme yıktı kendi cocuklarla ilgileniyr yalaniyla oyalaniyor. 20 gun snra onlara gidicez izinde ve bn artikk hzmet etmek istemyrm bnden bsey beklemesinler yeter ya. Zten gurbette 2 bebekle yazik demiyrlar. Napicami sasrdimm bi akil verin.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
1 Şubat 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Yalan söylemek yerine olduğu gibi buraya yazdıklarınızı kaynananizin suratına karşı söyleyin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
1 Şubat 2024
Melek06
(
867
puan)
tarafından
cevaplandı
Vallahi bu ben gurbetteyim burda doğum yaptım ikinciyi görmeye bile gelmediler söz ölür biterler birde izne gittik benden iş bekliyor. Çocuklara da bakmıyor gurbetteyim bir kere gelip bakmadı bir kere ikisininde altını almadı şimdi konuşmuyoruz birde uzun süredir başka konulardan ama haftaya mecburen evine gidiyorum çok çaresiz hissediyorum ama bu sefer iş yapmıçem
1 Şubat 2024
2 melek annesiii
(
242
puan)
tarafından
yorumlandı
Off ayni ayni bnde gtmek zorundayimm hanii memeleket orasi e torunlari var vs. Ama bni enayi gbi kullanmalarini istemiyrm
1 Şubat 2024
Melek06
(
867
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben daha çok sorun yaşadım keşke işle kalsaydı korumayı kestim eşim çocukları göstermek istiyor mecburen gidecem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2024
Glsh14
(
2,778
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende gurbetteyim ama kaynanamın iyiliklerini Allah var inkar edemem evine kapıdan girerken terligimi ayağıma verir çanta çanta kıyafet ihtiyacımzi alır evinde de elimi suya degdirmez diyim sen anla . Ama baştan nasıl başlarsa öyle devam eder diye düşünüyorum. Yani sende hep hizmet etmişsin ne yapabilirsin bilmiyorum ama herkes senelerce öyle alışmış bence canm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Valla bacım ilk evlendim eşimin ailesi ile 3 4 ay kaldım 1 kere yemek yapmadım bilmiyorum dedim yapmayı halbuki biliyorim kaynanam ilk zamanlar gel öğretirim filan dedi tamam dedim baktım baktım gene yapmadım hi arada fırına tavuk sürerdim o kadar arade tatlı yapardım eşimi mecbur değilim dedim yapmıycem dedim çünka yaparsam elimi verirsem kolumu alamem biliyorum hale öyle oturmaya gideniz yemeğe ellemem he kurarım toplarım sofraya o. Ayrı bazen der suya koy ben temizlerim der ısrar etmem yanı ille temizliyim diye
Sanade tavsiyem gidince bebeğim durmuyor de yapma sen yap anne de bahene üret mesela sofrayı topladın ya temizleme oglan durmadı de veya yoruldum de uyutmadı gece de
1 Şubat 2024
2 melek annesiii
(
242
puan)
tarafından
yorumlandı
Kiz ben salagim gece sabaha kadar uyumam ama yoruldum diyemem yine butun ise kostururm. Eee uyumadim dedgimdede gt dinlen diyen yokkiii
1 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla canım ***** olmayacan iyi de olmayacan sanki sen yapıyon ediyon sana iyi diyen varmı bağrına basan varmı yok sana dinlen demesini bekleme 2 evladın var Yoruldum çoçuklar yoruyor de dinlen ben ğittiğmide diyorum uyutmadı dinlenecem 11 kader yatıyorum odadan bile çıkmıyorum kendileri yapıyor kahvaltıyı kendini ezdirme yapmaya başla artık yeter böyle kullandığı
1 Şubat 2024
2 melek annesiii
(
242
puan)
tarafından
yorumlandı
Cocuklara kim bakiyr canm o ara
1 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende gurbetteyim kimsem yok kaynanam desen anca eşime şikayet eder çoçuğu vermiyor eşimle aramı bozmayı bilir anca çok seviyorlar torunu sözde 1 tane çorap almadılar sormarı bile kaynanam kızım ben köyde oturuyorum bişey alamadım ama al yu parayı toruma bişeyler al eksiğini al diyen olmadı nasılsın iyimisih diyenim olmadı benimde kimseye eyvallahım yok tavsiye ederim
1 Şubat 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Benim 1 tane var canım kaynanama bırakıp diğer odaya bile ğitmem su içmeye bile gitmem güvenmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2024
Minigimm
(
2,251
puan)
tarafından
cevaplandı
Bak sofra zamanımı miden bulansın basın dönsün yada çocukların birşey istiyor olsun bul yapilacak birşey hazır asker gibi dinelme öyle oturursan iş beklerler surekli oyalan yok kiyafeti çocuğun bilmem neyi diye çok zorlanirsanda birden halsizlik hava değişimi olmuş olursun çıt diye kırılacak gibi dur ben öyleyim kasıtlı yapmıyorum ama midem bulanir başım döner tansiyonum düşer alerjim tutar bir çok şeye var çünkü illa birinden biri denk gelir o yüzden eşimde aman sen elleme sen çıkma sen dokunma modunda çünkü tatili hastanede geçer yoksa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2024
Sence
(
1,288
puan)
tarafından
cevaplandı
Bırının altını degıstıt bırının emzır derken zaten zaman geçer hıc kendını ön plana atma sana sor arada ne yemek yapılacak bana herşey uyar de valla tatılınıde ona buna yemek yaparak geçireceksen ne anladık bu tatilden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2024
incitanem
(
8,167
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani bir bana gaddarca geliyor sanırım. 20 günde her gün yapsan bile ölmezsin, işler de eline yapışmaz. Tamam, bunca zamandır yapıyorum diyorsun da, gönülsüz de yapıyorsan hiç yapma direkt. Kalkma filan böyle arkalarından laf söyleyeceğine
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2024
Hilalyyy
(
498
puan)
tarafından
cevaplandı
Yemek yedikten sonra tam sofra kaldırılacağı vakit çocuk altına yapmış de içeri git işini halledene kadar zaten o kaldırmak zorunda kalır sofrayı. Yemek yaparken ortalıkta görülme emzir, çocuğu uyut sofra kaldırılacağı zaman azıcık yardım et hiç elini sürmedi demesinler. Kısacası çocuklarınla vakit geçir çok göz önünde olma hep aa çocuk üstünü batırmış vs. dur gidip değiştireyim de içeri odana kaç...
1 Şubat 2024
2 melek annesiii
(
242
puan)
tarafından
yorumlandı
Yokk bekliyor masa 1 saatte olsa toplmx
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Şubat 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
İlk başlarda öyle alıştıracaktın şimdi ne yaparsan yap senden her türlü bekler o yüzden bence hiç gitme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
11
cevap
746
göst.