0 oy
1,174 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (273 puan) tarafından
Bende gelinligimi özel olarak aldım yani diktirdim ne satmayı nede kiralamayı düşünmüyorum. Hatıra olarak saklıyorum gelen model. Biri beğenmiş durumu yokmuş dedim tamam olur ama kargo yapacağım tanıdığın arkadaşı. Ama gel gelelim düğününe 8 ay var. Ben şimdi göndermek istemiyorum Haziran gibi göndereyim diyorum. Bide benim düğün çekimi olmadı temmuz ilk haftası evlilik yıl dönümümiz benim de hayalim eşim oğlumla gelinlikle çekim yaptırmak 3.yilimiza 3 kişiyiz hemde çekimim olmamış diye. Siz olsanız ne yapardınız. Vermek değil veririm giysin zaten geri geleeck ama şimdiden göndermek erken değil mi. Aklım fikrim karışıyor. Eşimle beraber aldık gelinliği kimsenin desteği olmadan . 

45 Cevaplar

0 oy
(8,346 puan) tarafından
Bu post çok abartildi post sahibi artikinbir karar versin açıyorum bu kapatıyorum bu
(273 puan) tarafından
Bakma o zaman acmazsin olur. Ben burada senden başka diğer arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunuyorum gelinliğini almış da birine veren olmuş mi vs diye :))))
-Reklam-
0 oy
(212 puan) tarafından
Bn olsam vermezdim ama çekim filan oldu bizim o yüzden ben kiralamıştim yük etmedim üstüme 
0 oy
(4,025 puan) tarafından
Erkenden mi istiyor yani. Ben olsam vermem. Bu kadar erken verince sağlam geri geleceği şüpheli. Hatta gelir mi o da belli değil. 
0 oy
(1,567 puan) tarafından
8 Ay önce abartmış.yani 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Benim gelinlikte özel ve pahalı sandıkta saklıyorum asla da kimseye vermem yıllar geçse model olarak eskimez kızlarım giyer belki 
(273 puan) tarafından
Benim de öyle bohem tarzı İngiliz modeli Helen tarzında
(5,233 puan) tarafından
Verme cnm

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 1,099 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eslem 01 (252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 309 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy