Merhaba arkadaşlar eşimle görücü usulü evlendik azda hoslanti elektrik anlaşma oldu tabi basta hersey güzeldi ne zaman ki 1 ay kaynana ile oturup kapilari ayırıp yine o şekil yani evler yanyana aile apartmanında oturduk o zaman kokustuk tabiri caizse esim aşırı anne kuzusu çıktı nikahtan sonra anladım malesef kendilerini güzel sakladilar aslinda anneye duskunluk iyidir ama kaynanam bni sevemeyince kiskancliklari baslayinca olayın rengi değişti ailem uzakta bulundugum yerde akrabalarim var arkamda durmuolar zor gunlerimde esim aslinda bana da değer verio ama kaynana ara bozuo birazda kurnaz Bn saf kalpli hassas insanim ve malesef basta mesafe sinir çizme olayini beceremedim esim ezdirmemeye çalıştı ama Bi yandan ailesi çok arası da bozulsun istemio biz yeni evli sayiliriz çok arada kalio Bn ailesinin hep yardımına kostum onlar zor günümde dahi bana özentisiz davrandilar yani umursamadilar hastaliklardan pek anlamayan birileri ailesi biraz kemdilerini yetistirememis olmalarinada bagliyorum ilk evliligim eşimle anlasinca baktim annesi ile tanistigimda öyle çok konuşkan degildi kendi halinde sandim ama nerden bileyim oglanci oldugunu bellliki ogullarina guvenemiyorlar dışarıya gitmek istiyoruz şehir dışı neymis yapamazmis sehirlerde biz kendimiz onlarla küçük yerdeyiz halbuki ben şehirde buyudum esim çok caliskandir Allah var her işe tutunur ama onlar illa yanında istiyorlar daha önce gidebildik o yizden buna guvenerek bebek yaptim malesef deprem oldu diye begenmedigimiz kiralik evde çıkınca evde bulamadik depremzedeler oturmus geri donduk yuvamiza çok karistilar ailesinin kısaca ogullarini doldurma beni etrafa yalan yanlış anlatma huylarida var bu arada bebegim 4 aylik anlayislari bana çoğu konuda yok .emzirme döneminde hep tartistik stresi yonetemedim lustral alıyorum ama ölü gibi donuk enerjisizim. Hormonlar çok etkiledi beni esimin ailesine hep sinirlendim cocugumun yanında çok bagirdim ama yuvam söz konusu saygısızlık yapmak istemiyorum. Kusura bakmayın uzun oldu bebek uyurken yazıyorum zar zor karışık olduysa kusura bakmayın içimi dökmek istedim Peki ben artık bundan sonra ne yapmalıyım çok caresizim