0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (555 puan) tarafından
Kızlar dayısı oğluma balık almış 5 tane süs balığı. 

İlk defa bakıyorum pek bilgim yok balığın biri nasıl desem çıldırmış gibi hareket ediyor internette baktım da gözler felan da portlek acaba hasta felan mi anlamadım bide eşim bunları eliyle dokundu ya.suyunu değişirken bisey olur mu bileniniz var mı merak ettim 

7 Cevaplar

0 oy
(555 puan) tarafından
Sayılı pulu var yani üzerinde anlamadım Bi tuhaf 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akvaryum 5 balik icin yeterli buyuklukte mi. Ve motor var mi fazla yem vermeyin onlar acligi bilmez
(555 puan) tarafından
Evet büyüklüğü yeterliymis yem de günde bir kere veriyorum söylendiği gibi oda az bisey zaten
tarafından
Ozaman sorun yoktur kuzum netten gene bi arastir icin rahat etmediyse
(555 puan) tarafından
Valla etmedi ya istediğimi de bulamadım doğrusu
tarafından
Baska bir fanus gibi bisey varsa o cok hareketli olani onun icine koy bi hareketlerini gozlemle. Dinlenmis su olsun ne cok soguk ne sicak.
(555 puan) tarafından
Bi öyle yapayim bakalım canım saolasin
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Balıklar ışıktan suyun soğukluğundan ortam değişikliğinden dolayı strese giriyolar bazen canım 

Eşim baya balık baktı ordan biliyorum 

Ablamlar tatile gidip geldiler ve döndüklerinde sessizliğe alışan balık çocukların sesi yüzünden kendini cama vura vura öldürmüş düşün yani 

Suyun ısısı falan önemli balıklarda 
(555 puan) tarafından
Allah Allah baya bakması meşakkatli desene ne yapsam petshop a mi versem
(1,635 puan) tarafından
Yani biraz dikkat etmek lazım bizim 100 litre kapasiteli akvaryum vardı. İçinde ısıtıcısı temizleme motoru ve dışardan temizleme makinesi vardı. Çok yavru aldık ama dağıttık artık tamamen.
Küçük akvaryumsa suyunu değiştirirken direk musluktan koymayın biraz ılıtın suyu mesela canım
(555 puan) tarafından
Tamam canım saolasin su oda sıcaklığında yeterli olur herhalde
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Strese girmiş canım.o balık farkli bir yere geldi çünkü 2.gun e düzelir 
(555 puan) tarafından
İnşallah canım saolasin
0 oy
tarafından
Canim ben japon balıkları besliyorum simdi sus balıgi ama isimleri de olmali mesela melek balığıda akvaryuma koyalım dedim ama bazi balıklar bi arada yaşamıyor rahatsiz oluyormus bi beta balığı aldim adam bu olur japonlarla yasar dedi hepsinde mantar çıktı yani üzerinde beyaz birsürü nokta oyle bir cogu öldü. Suyunu sicak yapma buz gibi suda koyma o noktalar çıkıyor simdi bizimkiler siyah leke çıkardı ama o öldürmüyor. Suyun ayarı önemli bide komple suyu değiştirme üstten al içinde kendi suyu da olması lazım. Akvaryumu yıkarken bile suyu dökme üzerine kattığın su önceden bikac gun dinlenmis olmalı. Bide havaya ihtiyaçları var baloncuk cikaran hava veren bi cihaz varsa iyi oluyor genelde cogu havasiz yasamaz. O yuzden de hastalanabilir uzun oldu kusura bakma aklima geleni yazdim
(555 puan) tarafından
Bunun da üzerinde siyah noktalar var doğru bak suyu da dediğin gibi yaparım saol yazdıkların için hiçte uzun olmadi valla saolasin
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Benim kucuk fanusum var icinde 1tane baligim var bir senedir bizimle :) sizinki akvaryumda mi fanusta mi elini sokmasin baliklarin suyu temiz olmasi lazim oksijen icin
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Siyah mi canim.bende besledim cekic baligi diyolar gunde 1 defa 2 tane balik yemi atiyodum elimle ezio suyunu sakin taa yukari kadar doldurma benim balik ole intihar etti sudan zipladi sabah baktim balik yok esimi ariyom bak dogru siyle birine hediye ettiysen soyld diyom yok diyo sonra yere bi baktim olmjs yerde bir ciglik attim ahahhahaha aldigim adami aradim dedim.nasil balik bu intihaar etti guldu dedi abla canin sagolsun gel hediye edim diye sonra 2 ay gecti ikiside oldu :D 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 65 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde baltopagiannesi (1,000 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,529 puan) tarafından soruldu

410,745 soru

12,359,213 cevap

41,344 kullanıcı

Kategoriler

...