0 oy
105 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (790 puan) tarafından
Tüm gün hareket etmese bile babasinin bir dokunuşu yetiyor kıpır kıpır oynuyor. Sanırım babaci olacak benim kızım :) sizde de öyle mi? 

Babasının sesini duyunca falan tepki veriyor mu?

Geçen babamlar gittim kuzenim ne yaptıysa saatlerce hiç hareket etmedi eşimi aradim sesini hoparlöre verdim biraz konuştu baktık hemen oynamaya başladı.

Çok güzel birşey ya :)

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide eşimin sesini duyunca hareket etmezdi eşim bana sarılınca tekme atardı sjsjsjs şimdi kocaman kix oldu babasını görsün dünyalar onun olur 
(790 puan) tarafından
Hahaha :D annesini kiskaniyormus baksana :) yok ya benim kızım babasının sesini duyunca içimde coşuyor resmen :D
tarafından
Hersey karnimdayken doğunca ayrı bi babaci oldu babasının kucağında uyumalar eglenmeler dün gece ben yatağa koyuyorum o babasına koşuyor ille baba bana sarıl yüzünü okşiyim diyordu zor bela yatırdım sabah bi kalktım babasının koynuna gene girmişti sjsjjssj
(790 puan) tarafından
Oyyyy yerim Allah'ım yaaa. Şahsen kendim çok baba sevgisi görmedim kızımla babası arasında daha doğmadan bu bağı görünce çok mutlu oluyorum
-Reklam-
0 oy
(4,627 puan) tarafından

Şimdiden böyleyse doğunca düşünemiyorum 

(790 puan) tarafından
Niye ki :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 413 göst.
13 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 352 göst.
5 Mart 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rüzgar'ın Annesi❣ (717 puan) tarafından soruldu

411,615 soru

12,391,344 cevap

43,810 kullanıcı

Kategoriler

...