Bizde yeni atlattık 4 kez **** hastalığı geçirdik ailecek en son 3 hafta önce **** karışımı kullandım kızlarım da ve eşimde tamamen kaşıntı geçti bende kaldı kaşıntı yanlış mı yaptım diye düşünüyordum ama 1 aya kadarda kaşıntı olması normal canım dört kez geçirince ezberledim artık :(( bir aya kadar kaşıntı olması **** olduğu anlamına gelmiyor. Karışımı kullanip banyo yaptıktan sonra kwelada **** losyonu var onu sür 12 saat ara ile onu kullan 3-4 gün oda **** akarlarıni yani yumurtalarını öldürüyor. Kullandığınız havlulara kıyafetlere dikkat edin özellikle ortak kullanım eşyalarına, eşyalarınızı 60 derecede yıkayın, ve duş alıp banyodan çıkınca giyeceğiniz kıyafetleri utuleyip gitmelisiniz yüksek sıcaklık öldürüyor onları, birde metrin var deri kremi oda çok iyi, birde bu 15 tatilinde kayinvalidemler geldi onlarda **** geçirdi onalr gelince bizim kaşıntı yine geldi kızımın ellerinde sulu sulu sivilceler çıktı yine eyvah yandık dedim yine, ama aman vermedim kızlarım uyuyunca ellerine metrin kremi sürdüm üstüne bide sirke sıktım iki kızımada kendimede onlar gidince de kaşıntılarımiz geçti çok şükür gittiklerinden beri çarşafları yorganları 60 derecede yıkadım hepsini bugün topladım daha, isterlerse bir gece kalsin misafirin gittikleri zaman güzel sirkeli bir temizlik yap.. Geçmiş olsun :/