İlk bebeğim 1 yaşında ve git gide babanesine daha fazla baglı benden ona gitmek için ağlıyor onun kucagindan bana gelmiyo , kv bana hep kucagina alıştırma derdi ama kendisi kucagina alıştırdı benim kadar asla uğraşmaz cocukla ama bebeğim ona bağımlı, şimdi bir kizim doğdu bama kucagina alma diyor ama kendisi alıyo busefer izin vermiyorum iyi niyet altında guyaki beni düşünyor gibi yapıb bebeğimi kendine bağlamak istiyor lütfen bana sen kafanda kuruyosun muamelei yapmayın herşeyi anlatmak istemiyorum aile içi meseleleri ve ben bundan eminim . Her anne uzulur bu duruma dimi siz olsanız umursamadan gormezden gelerek veya zamanla duzelir diye akışına bırakırmıydınız eski hesabımda vardı bu konularla ilgili postlarım İlk bebeğim 6 aya kadar bana bağımlıydı sonra kv hep gel kucagima diye bebeğe kucak öğreti git gide ona bagışmlı sanki annesi oymus gibi. Ve kv benim hamileliyimde ikinciminde erkek olmasını isterdi kızsa aldır kız el malı yarin o burgun gidecek diyordu ve son ana kadar kızım olacagini kabullenmiyordu gorursun doöunca erkek olcak diyordu. Kizim doğdu eve geçtiyim gün yaklaşmadı bile hep oğlumu kucahina aldı misafirler bile hayret etti kucahina alsana diyordu oda kiz el malı bana kalan bu oğlan olacak dedi. Eşimin yengeside sana bi yudum su vermeyecek dur sen gor bakalım bu istemediyiöin kız o kadar bağıra bağıra kalcan bosuna erkeği sıvazliyon ama kızdır insama bakan dedi. elimde bikaç dakalik isim vardı kız ağlmakdan catliyo kucahina almıyo kız sus diye tepiniyordu ustelik. Şimdi ne akılla kendi kucagina alıştırmak istuo bilmiyorum bana kokunu alicak sensoz kalmayack bırak şunu yere diyo siz olsanız napardınız