Sorular paylasyosnuz okuyorum canım acıyor bende yorum yapmak ısterdım ama esım 4 gun oluyor askere gttı okurken ağlıyorum cok ozledım cunku bide kızım doğdu babası gttı ertesı gunu kızım oldu cok zor bişeymısn:(((
Ay canım benimnkiyamam sana ya allah kolaylık versin inşallah
Ya senin yazdgini okumustum bi yerde ama adini hatirlayamadim bulamamistim gozun aydin canim iyi mi bebegin esin icin uzulme insallah sag salim oda gelir hamileligin bitmemis gibi dusun esinle bebegini bekliyodun smdi bebeginle esini bekliyosun dayan niraz daha ucunuz bi araya gelince tablo tamamlamacak insallah uzakta olsa da sag salim gelsin yeter kuzum
Bnim esimde askerlik yapmadi bi gun oda gidecek cok zorlanacam biliom ama yapacak bsy yok kizina saril sabrli ol canim tez zamanda kavusursunhz ins
Allah kavuştursun canım sağ salim gelmesini nasip etsin insallah üzülme ailenden destek al moral olsunlar sana
Cok zor bisey ama bi imtihan bu gelip geçecek kocan gelecek bebeginle beraber güzel gunleriniz olacak. Allah sağlık versin yeter ki gider gelir
1 sene dediğin nedir yaaa ben senelerdir bekliyorum:)))
Ayyy ben tam olarak senin yasadiklarini yasayacaqim qaliba esim qidecek hemen ben doqum yapcam 15 ekimde yeri belli olacak esimin :( nasil yapcam tek basima kimsem yok o bebeqe nasil bakacam kaynanam war ama.aramiz iyi deql eltimide yollamaz ki bna yardim etsin bnm annmde yatalak hasta :( sewdayi hasreti qectim ben minik yawruma nasl bakacam Allahim sen yardim et bana. Nasil bi durum peki kndini nasl bi boslukta hissediyosun??? Bide kisa donemmi yapack uzun donemmi
Rabbim sağlığınıza zarar vermesin üçünüzün de canım kolay bir durum değil ama Allahın izniyle sonunda mutluluk var inşallah sıkma canını eşin aklına geldiginde bebeğini al kucağına onun misss gibi kokusunu çek içine eminim rahatlarsın :)
1,497,195 soru
24,457,022 cevap
354,398 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın