Kızlar 6 şubatta Allah nasip ederse ikinci doğumum olacak ilk sezeryanda çok sıkıntı yaşamıştım erken doğum olmuştu oğlum 13 gün kuvezde kalmıştı bende boyun ağrısı olmuş inanılmaz ağrılar çekmiştim hem doğum anında hem sonrasında. O zaman ailem doğum sonrası yanıma gelmişti ama şuan bir cenazemizden dolayı ailem memleketten yanıma gelemiyor eşimin ailesi var burda ama onlarında bana pek faydası yok hatta hiç yok öyle ki doğum sonrası eve gelip yemeği hizmeti benden beklerler. Çok korkum var hem 6 şubat deprem yildonumu olması beni huzursuz ediyor hem oğlumu emanet edemiyor olmam beni huzursuz ediyor üstüne ikinci sezeryanla çok ağrım olur mu bebeğime oğluma eşime evime yetebilir miyim korkusu sarıyor beni. Oğlumu hastaneye götürsem kendimle yanımda kalsa hastalanır mi diye korkuyorum havadan nem kapan bir oğlum var hemen hastalanabiliyor ama onu yalnız bırakmakta istemiyorum ilk kez ayrı kalicam ama gönlüm razı değil. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar bilgi ve tavsiye verirse çok sevinirim