Belediyenin oyun grubuna başladık 6 gün gitti bugün 7 olcakti biiki gün oturmadı ama etkinlik boyama falan yapmış kağıtlarını göruyoruz haliyle çıkışta ,çocuğum harekttli evet ama herşeyi anlıyor konuşuyor görsel hafızası iyi zaten ben buraya goturemmin amacı biraz daha sakin olur oyun oynar yaşıtlarıyla biseyler öğrenir siodum ve çok istekli gitti ,,ve sonuç olarak gittik bekleme alanında çocuğum zıplıyor atlıyor sonra danışman çağırdı beni gittim ,öğretmenimiz sizinle gorustumu dedi hayır dedim hani derslerde katılım olmadığı dedi oturmadığı uyum sağlamadığı ,ve hareketli olduğu için bı psikologa gitmemi önerdi,yani getrmimmi dedim evet dedi getrmeyin üzüldüm yalan diyemem bugün geldiniz katılsın dedi sonra gittim bugünkü saatimizde uyku saatine denk geldiği icin hircindi dedim gel otur oturmadı bırak anne dedi bende ozamn eve gidioz dedim ağlaya ağlaya çocuğu indirdim merdivenlerden kendini atiir böyle neyse aşağı indim oturdu ben okula gitcem eve gtmicem diye anliycaniz eve ağlaya ağlaya getrdim çocuğumu önce çok üzüldüm eşime dedim böyle anlatmak istedim zaten daha yeni 3 yaşına girdi 1 ay bile olmadı her sene usanior çocuklar geçen seneki haller bu sene bir olmuyor ben hani durulacagini düşünüyorum başka şeyler olmasın tabi öyle kimseye vurma vs gibi şeyleri falan yok sadece çok aşırı heyecanlı