Kızlar bebeğim 3 aylık olacak sezeryan doğum oldu emzirince diğer göğsümden de sızıntı şeklinde süt geliyor kırk çıkınca düzelir bebeğe süt yetmez bile o yüzden sızıntı olmaz dediler hep ama 3 ay olacak hala aynı üstlerim hep sırılsıklam oluyor havlu bırakıyorm ama sürekli çok sıkıldım artık bazen havlu bırakmama rağmen üstüme geçiyor evde giysi kalmıyor neredeyse evde olunca sıkıntı yok da dışarı çıkınca çok sorun oluyor bu artık bana gögüs pedi falan da fayda etmedi napcamı bilmiyorm daha ne kadar sürecek bu emzirmekten sıkıldım artık sütten kesmek bile istiyorum o derece yoruyor beni bu durum artık bildiğiniz alt pijamama kadar ıslanyırm ya
Bizde 1 damla süt verebilmek için çırpınıyoruz.... Şükret
canm burda bebegine sut veremeyen anneler var keske onlarada verse Rabbm sukret bence ins diger annelermzde sutlenir yavrulari emer
Bence dua etmelisin ne guzel bol bol sütün var..sutun cok oldugu icin bebegin yeterince bosaltamiyo demekki goguslerini..sağıp buzluğa at fazla sütünü ilerde lazım olur
Keşke benim de öyle olsaydı da bebeğime mama da vermek zorunda kalmasaydım :( benim doğum yaptığım ilk günler öyleydi sadece sonradan azaldı bazen sıkınca bile gelmiyo kızım biberona alıştı beni emmek istemiyo ama ben memeyi bırakmasın gelen sütte kesilmesin diye emziriyorum inatla. Sakın emzirmeyi bırakmayın sizde :(
Sağ sag at buzlugaanne sütü kadar yararlı bir gıda olamaz bebege keşke benimde seninki gibi olsada dosya yavrularim benimde çok az gelir düşün damla damla o yuZ'den iki cocugumdada mama verdim
Ilk oglumda bende oyleydim cnm ikinci oglum cok az emerdi onda cok fazla olmadi bunda da insallah ilk oglum gibi olurum
Ayni durumu yasadim kizimda hatta benim sizinti olafak degil sanki 2 gogsumu de bebek emiyor gibi fiskirirdi. 16 ay emdi kizim uzuncaaa bir süre devam etti son zamanda azaldı artık yine geliyordu ama hafif geliyordu ped koyuyordum sadece onu dolduruyordu sonra kestim zaten kızımı. Iyi givi gorunse de Aslında bu iyi bisey değil dr lar buna bisey diyordu bi git istersen. Bazilari da sey yapiyormus bebek birini emerken digeri bardak veya biberon koyuyorlar sut ona akiyor ziyan olmuyor onu da sonra ister bebegine vsr ister ek gida zamaninda yogurt filan yap.
1,491,413 soru
24,371,171 cevap
348,015 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın