Kızlar ben bi süredir yurtdışında yaşıyorum. Tatile geldim memlekete. Fakat pek iyi şeyler hissetmiyorum. Ben mi abartıyorum siz söyleyin. Bugün çok sevdiğim bi arkadaşımın evine gittim. Bana hareketli tavırları o kadar farklı geldi ki. Gelirken mesela bi tane sigara al dedi. Ben parasını gelince veririm çıkamadım bugün dedi . Onu neyse çok önemsemedim. Daha geçen sene beraberdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Hep mi böyleydi ya da gerçekten mi değişti anlayamıyorum. Neyse ben ona ve çocuğuna hediyeler aldım getirdim. Tabiki alacağım en yakın arkadaşım. Sevindi baya teşekkür etti. Sağolsun dört dörtlük ağırladı. Ama rahatsız olduğum bişey var yurtdışındaki maaşımı öğrenmek istedi sürekli para muhabbeti yaptı. Eşi geldi sonra . Papatyanın maaşını öğrendim tam şu kadarmış dedi. Türkiye de o para şu kadar yapıyor dedi. O kadar rahatsız oldum ki. Sonra sanki hediyelerden umduğunu bulamadı gibi kızlar ben kalkmak üzereydim ve telefonumu çantama koyacaktım. Çantamı açarken öyle bir baktı ki sanki birşey çıkarıp vereceğim diye bekledi. İnanın böyle hissettim. Ve yanından ayrıldıktan sonra çok rahatsız hissettim kendimi. İnsanlar hep böyle kabaydı ben mi farketmiyordum ya da ben gideli fazla mı hassaslaştım bilmiyorum ama canım sıkıldı gerçekten. Sizce abartıyor muyum?
Oldu olcak harçlıkta bıraksaydın ya da bir deste dolar çantayi acinca
Rezillik ya maasinida hesaplamislar karı koca iste napsinlar demek sana fazla geldi diye dusunmusler
Hayir insanlar böyle degil arkadasin acgozlü birisi olmus rahatsiz olmakta normal icine sinmeyen biseyler var yavas yavas bitir bence bu dostluktan daha hayır gelmez.
yani bende yurtdisindayim bi sure omce yurtdisina gelen ne kadar kazanir cok iyi bilirim önemsencek kadar kazanmasi imkansiz sen takmissin bence
1,494,622 soru
24,417,392 cevap
351,353 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın