0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (5,344 puan) tarafından
3bucuj yasinda kizim var normalde her gun 2yumurta yediririm kahvaltida ama bugun yogurt corbasi yaptim 2kase icti sipa aslinda yumueta yanina patates iste domatesli yumurta patatesli yumurta bazen haslama yaptigimda milfoy kasarli borek yapiyorum. Acaba cok mu kasiyorum ki 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her sabah illaki yediriyofum Cansu ama.poyrwza değil ona dokunuyor ona da peynir domates salatalık falan
(5,344 puan) tarafından
Cansu yazinca bi adina baktim kimmis diye.d.
tarafından
Ahahah)
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Kilo ne durumda benim kızım kilolu kontrol altında tutuyorum ekmek yemez hergun ya haşlama yumurta ya kızartma az yağda ya air faryde yağsız patates salatalık zeytin peynir falan bazen menemen karışık hamur işi hiç yapmam oda yemez allahtan kek falan sever haftada bir yaparız böyle yani öğlen çorba veririm az tam buğday ekmegi ufatıp
(5,344 puan) tarafından
Bizimkinin masallahi var :))) epilepsi ilaclari vitaminler vs kullaniyrz diyet yapmiyoruz suanda
(5,233 puan) tarafından
Anladim cnm geçmiş olsun  rabbim şifa versin benim kızda kilolu 3 yaşında bizde başından beri hep kısa kısa gittik herşey normal şükür ama yemeyi seviyor senin yaptığın şeylerde gayet normal güzel şeyler yani 2 yumurta yiyince yanında biseyler yiyormu 2 yumurta çok gibi geldide
(5,344 puan) tarafından
Kiz gecen esim 3kasarli yumurta yapmış hepsini ekmeksiz yemis :)
(5,233 puan) tarafından
Hahah yumurta aşığı demekki maşallah kuzuya yesin can boğazdan gelir bizimkinin kilo abartı ondan çok yediremiyom iki kızım var ufak normal seyirde büyük olan kilolu doğumda hep öyle ilerledi şükür sorun yok ama çevrenin bakışları beni çileden çıkarıyor çeşit türlü insan valla bazen laf yetiştirmekten yoruluyorum
(12,757 puan) tarafından
Kiz masallah kac kilofa kontrol altinda merakettim :)
(5,233 puan) tarafından
Boyuda kiloda önde kuzum hiç demiyim kendini bilmez çok ugrasamam
(12,757 puan) tarafından
20 ustumu kiz merakettim :) masallah. Sizde iriyseniz normaldir boy kilo. Benim dayimda yengemde iri. Cocuklarin ucude oyle
(5,233 puan) tarafından
Evet cnm:) benim iri yapım eşimin tarafida öyle kızımda öyle poy pos endam ve kilo :)sağlıklı olsun yeterli şükür öyle
(12,757 puan) tarafından
E o yuzden kiz normal yani :) benim kuzenlerim 1.97 1.86 erkekler. Kizda 1.75 en kisasi :D ama kilosu var ya
(5,233 puan) tarafından
Bizim tarafta öyle işte kuzum uzun ve yapılı biz genede dikkat ediyoruz doktor kontrol altında bide kilolu doğdu ondan birazda küçük kızım zayıf doğdu normal ilerledi büyük kız kilolu doğdu öyle ilerledi küçük babası büyük ben :)
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Bugün yapmadım diye kahvaltı yapmadı şimdi tosya yapacam
0 oy
(11,027 puan) tarafından
İlla yesinler diye kendimi kasmıyorum ama bizde yumurta çok sevildiği için yumurta olmadı mı kahvaltı yapmış gibi hissetmiyorum kendimi.
0 oy
(2,232 puan) tarafından
4 yaşındaki oğlum sadece yumurta yiyor :/
0 oy
tarafından
Her gün yumurta oluyor kahvaltıda muhakkak olmazsa ben bile kahvaltı yapamıyorum eksik oluyor sanki kızım bazen canı isterse haşliyorsam bitirir bazen de yarısını yer zorlamam ama tereyağında yapınca daha çok sever onu daha güzel yiyor değişiyor yani patatesli kaşarlı falan yaparım zaten peynir ağzına sürmez kaşarı koyup onu öyle kandiriyorum bazen 
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Benim kahvaltıda yumurta olmazsa karnım doymuyor dolayısıyla çocuklara da yumurta yediriyorum mutlaka. Küçük 8 aylık büyük 7 yaşında ikisi de her gün yumurta yer
0 oy
(2,943 puan) tarafından
2. 5 yasında kızım hergün vermiyorum birgün yulaf birgün normal kahvaltı veriyorum. Yumurta sarısı yemez o yüzden 2 yumurtanın beyazını yiyor. 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Her gün haşlasam yemez öyle de bir cins 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
10 cevap 235 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,434 puan) tarafından soruldu