0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Tv unitem ve orta sehbami sarip kaldirmak istiyorum suanlik neye sarip kaldirabilirim pat pat saqlam olur mu ozel bir poset falan var midir onun icin 

9 Cevaplar

0 oy
(550 puan) tarafından
Taşımacılar sarıyor zaten onları tek tek
(64 puan) tarafından
Kendi imkanlarimizla yapmaya calisiyoruz canim
tarafından
Taşımacıların kalın pat patları oluyor. Onlardan bulabilirsen iyi bulamazsan da kolileri kes mobilya etrafına streç filmle falan tuttur canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nakliye kendisi saricak
0 oy
(5,019 puan) tarafından
Ya patpatlara sar ya da bana kalırsa en güzeli keçeye sarmak bulabilirsen. 
0 oy
(9,723 puan) tarafından
Bizim nakliyecimiz 2 kat sarar esyalarinizi hicbirseyde olmaz ki eger oyle bir imkanli tasima mevcut deilse bilemiycem
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Ben aynı şehir içinde farklı mahalleye taşındım kendi imkanlarımızla araba bulduk taşıdık o yüzden sarmadim eşim ve taşıyan arkadaşları dikkat ettiler

Varsa patpata sar oda çok gider ya 
0 oy
tarafından
Vala herşeyi kendim sardım ettim taşımacılara guvenmedim ama ben yaptığım halde onlarda sardı güya ve herşeyimi kırdı mahvettiler hepsinin üzerinde yazdım kırılabilir diye ama adam karpuz fırlatır gibi attı kutuları abla tek tek bakarsak zaman kaybederiz dedi neler çektim koltuğun makası kırıldı gardırop kırıldı yatak yırtıldı ya halımzın ustune kurmuşlardı güneşte sararmıstı üzerine ne ictilerse kuflenmisti ki halı yıkamaya göndermiştik ve poşete sarılıydı halı eşim aradı baya saydırdı da olan oldu işte önceden görseydik paranın yarısını vermezdik ama çok uzağa geldik eşyaları eve attık çıktık memlekete gittik
0 oy
(1,626 puan) tarafından

Bir hafta önce taşındım ben herşeyimizi patlata sardık tv ünitemi konsolumu falan iyikide sarmışız hiçbir hasar olmadan sağ salim evimize getirebildik

image

image

image

(64 puan) tarafından
Kac m pat pat kullndin canim
(1,626 puan) tarafından
100 metreydi çok arttı bizim yemek masası konsol ayna tv ünitesini patpatladık ayrıyetten ben mutfaktaki tabak bardaklarıda patpatladım 50 metrede yeterli geliyo
0 oy
tarafından
Pat pat bulamazsan battaniye ile sar bantla canım. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 627 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 887 göst.
27 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kedimekimm (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,815 soru

24,391,824 cevap

349,353 kullanıcı

...