Bugün boşanma davam vardi şok olmuş hır şekilde çıktım üç yıldır sürüyordu kızımla yaşıyorum kızım kalp hastası hayatımı babası 2000 nafaka bana 1000 lira veriyordu hakim kararına göre kızımın velayeti bana verdiler özel bir çocuk konuşamıyorda özel okulda gidiyoruz yardımlarla geciniyorum yalan üzerine yalan dinledim onun avukatı çok güçlüydü mahkeme beni 30 bin maddi 20 bin manevi tazminata hükmetti kızıma da 2500 nafaka bağladı bendeki nafakayi iptal ettirdi derdim para tazminat falan değildi sadece kızımın sağlığını düşünüyordum kızımın hakkı için uğraşmak isterdim ama bize adalet yokmuş kapıma kilit vuruldu eşyalarım çalındı namusua laf edildi yalancı şahitler tutuldu bu kadar haksızlık canımı çok yakıyor bu kadarı hakim hanım verirken gözlerini benden ayirmadi o an sadece soka girdim avukatım vardı ama çok güçlü değildi kızımdan dolayı çalışamıyorum hastane için il dışına gidiyorum nasil benden tazminat alabiliyorlar anlamadım adalete asla inanmıyorum Allah im şahit olsun bu mahkemeye asla hakkimi helal etmiyorum bu kadar haksızlık canımı yakıyor ev onda araba onda eşyalarımı bile çaldı bu kadar haksızlık bana çok ağır geldi sizden rica etsem bana dua eder misiniz çok ihtiyacım var