0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
Kızlar sırtımda kahverengi oval oval halkalar var ve yayılıyor sanırım mantar hastalığı. Kızlar ne önerirsiniz krem yada şampuan 

3 Cevaplar

0 oy
(277 puan) tarafından
Bilgisi olan Yok mu hanımlar 
-Reklam-
0 oy
(2,935 puan) tarafından

Koterol

imagesenelerce vücut mantarı çekmiş biri olarak benm ilacım buydu kullanırken bebek gibi hissediyo insan kendini okadarda güzel ama bnm mantarlarım beyaz beyaz olurdu seninki eğer termege diyorlar o değilse bide Sedef değilse faydasını görürsün annemde sedef var senin dediğin gibi bazlama üstündeki leke gibi kahve rengi kahve rengi 

(277 puan) tarafından
Sedef olabileceğini hiç düşünmedim canım kahverengi leke kızarık değil irili ufaklı halkalar kahverengi özellikle sırtımda ve boyun çevreme yayılma başladı daha önce de olmuştum cildiye gittim bir tane şampuan vermişti geçmişti ama yıllar önceydi şimdi yine oldu ve kötü gözüküyor o zaman doktor mantar demişti
(2,935 puan) tarafından
Yani bilemedim ama sana tavsiyem böyle hastalıkları ilerletmeden vücuduna yaydirmadan önüne geçmek vücudunda yer edinince geçirmesi zor oluyor
0 oy
(11 puan) tarafından
Tinea mantarı diyorlar öyle bşy mi acaba?

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 90 göst.
0 oy
7 cevap 381 göst.
13 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gurmeanne (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
+1 oy
2 cevap 157 göst.
22 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevv1995 (6 puan) tarafından soruldu

412,174 soru

12,408,170 cevap

44,701 kullanıcı

Kategoriler

...