Pazar günü kaynanam aradı sana geleyim müsaitsen diye. Sesi kısık geliyordu bende hastasın sanırım dedim. Yok çayı çok kaybar içtim boğazım yandı sesim kısıldı dedi. Neyse akşam geldi yüzünün rengi de gitmiş gibiydi. Hastasın sanirim bir değişik duruyorsun dedm yok hasta olsam gelmezdm dedi. P tesi sabahi boğazım ağrıyordu. Kaynar birşey içmişim de yanmış gibi. Kaynar birşey içmem yememde. Şuan iyice boğazım kötü oldu yutkunamiyorum. Kiziminda gece ateşi vardı. Duş aldırdım o zaman mı üşüttü diyecem ama her zaman yıkıyorum ateslenmiyor. Bende eşime yazdım çok kötüyüm annen hastalığını bize sattı hasta hasta ne geliyorsa iyileş öyle gel dedim. Yüzünden bile belliydi yinede yok hasta değilim torunumu özledim diye geldi dedim. Eşimde sıcak birşey iç vs dedi. Eşime söyleme sebebim; yıllarca annesi haksız da olsa annem haklı annem kötü niyetle söylemedi senin için fesat vs diye hep üzerime geldi anne anne diye ölüyor. En son kaynanamla tartistigimzda hatta ağzımı bile açmadım kendi kendne söylendi herkesn içinde edebimi bozmadım. Ven mutfağa geçince he he herşeyi siz biliyorsunuz ben birşey bilmiyorum Allah'ım yarabbim demiş. Eşime söyledim bana diyor siz biliyorsunuz herşeyi diye kendi bildiklerini de görüyoruz onun sayesinde hasta olduk dedim. Eskiden eşime hiç söylemeden kendim halletmeye çalışıyordum. Artık arada kalsın istiyorum!! Annem annem diyene kadar annesinin hiç bir halttan anlamadığını görsün istiyorum. Düşüncesiz kadın yaa çok sinirliyim. Çocuklu bi eve hasta hasta gelmez insan. Annemde hafif öksürüyor veya halsiz hissediyor kendini. Gelmez kırgınlık var üstümde sana torunuma geçmesin der. Halen inatla geleyim geleyim. Öyle nefret ediyorum hepsinden. Sözede gelince ayy torunum torunum çok özledim der eve gelir atv açın aldatmak dizisi var yok bilmem ne var diye oturur öyle tv izler. Ee nasıl özlemek bu? 10 dkka kızımla ilgilenir ilgilenmekte sulu sulu öpmek. Oyun bile oynamaz anlamıyorum der. Şimdi arayıp patlayasim var. Hasta değilim deyip gelip hasta ettin bizi.
1,493,185 soru
24,397,706 cevap
349,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın