+1 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar cidden böyle birşey var mı :) mesela ben eşim beni aldatıyor mu diye dedektif tutsam mahkemede delil olur mu. 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
  Hep dizilerde gördüm vallahi var mı acaba canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vardır vardır da mahkemede ne neye göre delıl sayılıyor bilmiyorum
0 oy
tarafından
Evet var antalyda dedektilik bürosu bile var burda görmedim hatta bazı avukatlar para karşılığı bazı davalarda yabanci kişilere veriyor iş 
(263 puan) tarafından
O Zaman mahkemede delil sayılıyor ama özel hayatın gizliliği vs felan var ya ondan sordum
0 oy
tarafından
Dedektif gadgeti tutarsan sorun olmaz 
tarafından
Gadget işinin en iyisi bunun başkalarının da farkında olması çok hoş ;)
0 oy
(669 puan) tarafından
Dedektif gadget var olursa :D kız dedektif olmaz bence ya sanmiyorum 
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Var var dedektifin bulduğu kanıtlar avukatla mahkemeye sunulur 
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Var Türkiye'de de artık ama özel hayatın ihlali diye mahkeme kabul etmiyor galiba 
(1,343 puan) tarafından
Özel hayat eşiyle çocukları ailesiyle olan değilmi dışarıdaki nasıl özel hayat oluyor ki aman masum sistemimiz var ya
(5,743 puan) tarafından
Kişinin özel hayatına müdahale etmiş oluyormuş Muş hatta haberlere bile çıktı galiba bana kalırsa aldatanlari ipte sallandirsinlar ibreti alem için
(1,343 puan) tarafından
Aynen öyle sonuçta aldatıyor şerefsizler bide yakalıyoruz diye biz ceza yiyoruz demi vay be
(5,743 puan) tarafından
Maalesef bu konuda ülkemiz sınıfta kalıyor güya Müslüman ülkeyiz ama salyangozda satarız hesabı bu is
(788 puan) tarafından
Delilleri kişi kendi toplaması lazım özel hayatın gizliliğini ihlal sayıp mahkeme delilleri saymıyor ama dedektiflik bürosu kişi kendisi çeksin yakalasın bassın diye burda bir bayanla kalıyor diye kadına haber veriyor diye biliyorum dedektifin fotoğraf çektiği felan anlşaılırsa  deliller mahkeme taradından reddediliyo
0 oy
(788 puan) tarafından
Eşinin peşine adam takabiliyorsun ama senin ifşa etmen lazım en azından delilleri senin topladığını söylemen lazım fotoğraf video felan adamlar zaten sana nerde oldupunun haberini veriyor gerisi sizde   diye biliyorum eğer delilleri başka birinin çektiği öğrenilirse mahkemede delil olarak sayılmıyor
0 oy
(153 puan) tarafından
Kendi dedektifin kendin olabilirsin.Eşinin telefonuna casus program yükleyebilirsiniz.Watsabını kopyalayabilirsin.Tabi başka gizli telefonu yoksa 

İlgili sorular

0 oy
71 cevap 2,428 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,237 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,194 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Dilan55 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,168 göst.