0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından
Kızlar bizim buraya yeni şehir hastanesi açılacak resepsiyon Görevlisi diye başvuru yapmıştım işe alınmışım ama içimi korku kapılıyor ya hastane evime çok yakın yürüme mesafesi ile 10 dakikalık mesafe de kızım krese gidiyor kızımın kresi de evime ve haliyle hastaneye yakın kreş olmadığı zamanlar kendi annem bakicak daha ocne de çalıştım doguma kadar doğumdan sonra da kızım 6-7 aylıkken çalıştım eşim destek oluyor ama içimde bir korku var ya çalışanlar sizde de oldu mu böyle kızım 4 yaşında uyumlu bir çocuk şükür huysuz değil ama bilmiyorim karışık bir korku içindeyim geçen yaz mesela eve girmezdik kızımla akşama kadar park çarşı kapının önü derken hep gezerdik Bi daha bu fırsat elimize de geçmez siz olsanız başlar miydiniz işe 

2 Cevaplar

0 oy
(7,772 puan) tarafından
Bence öyle düşünme cebinde para hafta sonları da istediğin gibi gezersiniz 
(851 puan) tarafından
İnşallah öyle olur ya ev almak istiyoruz inşallah işe başlarsam rahat alırız
-Reklam-
0 oy
(788 puan) tarafından
Tabiki başlardım işe ayak uyduramazsam diyemi korkuyorsun  denemeden bilemezsin zaten resepsiyon gmrevlisi girişte hastayı karşılayıp bilgileirni sistene giriyor 
(851 puan) tarafından
Yok işi yaparım daha önce ki işim de bilgiyar işiydi çok kısa sürede kavradım sadece kızım olduğu için korkuyorum zorlanırız diye özlerim diye eskisi gibi vakit ayıramam diye
(788 puan) tarafından
Zaten kreşe gidecekmiş ha eve gelince ev işinden onu dahada boşlarım diyorsan hafta sonunu dolu dolu geçirirsiniz  bende kpss ye hazırlanıyorum benim işim daha zor şuan hamileyim ama kızım için iyisi çalışmam olacak geleceğin ne gefireceğini bilmiyorum bende anneme bırakmayı planlıyorum bebeğimi  ev içinde  haftada bir kadın tutarım diyorum olmadı  evliliğimdede sorunlar var azıcık bazen boşanmanın adı geçiyor ha eşim ayrılalım diyor ama yarım saat sonra kapıdan çıkacakken bırakmak istemiyor  bu böyle nasıl gider bilmiyorum  o yüzden atanmam şart kızım ve benim geleceğim için

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 352 göst.
6 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mmkhngg (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde halime64 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 393 göst.
0 oy
15 cevap 946 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu