Ne kadar fesat insanlar var gerçekten Allah herkese bol sütler nasip etsin yavrularınz nasiplensşn inşallah ama gerçek şu ki bazi şeyler ırsi oluyor ben sorunumu paylaştım maalesef bazıları nispet yaptığımı düşünmüş Bi yavru annesi olarak gerçekten bu kadar fesatlık annelermze yakışmıyor gerçekten benim için büyük sorundu paylaştğm .. Süt konusunda tavsiyem sade bulgur pilavı yapın Bi tencere hergün sabah akşam Bi kase yiyin gece yatmadan da Bi bardak rezene kimyon anason karışımı çay için ben hep böyle yapıyorum.. Hergün de duş alıyorum sıcak suyla masaj.. Bu üç şeyi hergğn yapın ve emzirin hanımlar iyi günler dilerim..
Siz nasil ki her seyi deneyip emzirememis annelerin üzülücegini düsünemediyseniz; karşısındakiler de bu sorunun gercekten sizi üzdüğünü düşünememis olabilir
Bos ver takma kafana cekilmez oldu artik burasi:(((
Ya birseyi merak ediyorum sütu olmayanlar uzuluyor da burada kilosunh yazıp ego tatmin edenlere de aynı tepkiyi gostersenjz ya kilosu düşük olanlar da var işine geldiği gibi empati bekliyor herkes. Valla canim ben seninkini ego olarak düşünmüyorum sut fazlalığı da nasıl rahatsızlık ayrıca herkes emziricrk diye birşey yok sen yazsan da uzulicrk yazmasqn da sende derdine çare arıyorsun bunun yanlış anlasilcak bir tarafı yok
Benm.kucuk kardesm var annem borulce yemegi yapmsti.hep. bnada diyo ye.
Borulce sut yaparms :D
Canim kimse bisey dememis baktimda suan sadece ne guzel keske bizde öyle olsak falan demişler bu kadar alingan olma tatlım
Canım sütü olmayanlar üzülür diye düşünmelisin bunu da geç allah korusun nazar deyse sütün kesilse ne olucak
Valla insanlar bi alem gerçekten. Yorum kaldirilmis diyosun gerçekten öyle yorum yapıldı ise ayip edilmis. Ozaman kimse bise Paylaşmasin. Bir suru kisi kurtaj oldum yazıyor bebegim karnimda oldu yazıyor. Ozaman onlarda yazmasin onlarada üzülür insan. Ben sahsen postu gordum hic ya benim sutum olmazsa diye dusunmedim yani. Herkesin yapisi farkli ama kirici olmadan cvp verelim lütfen.
Canim post açıyorsan herşeye hazırlıklı olacaksın işte herkes aynı düşüncede olmuyor normal hayatta bile öyle ki değil burda herkesin postunda olumlu olumsuz herşey yazıyor bosveeeer gerilmeye değmez
Ya toz kimyon karstrsam olr mu o karışıma
Gerçekten de öyle yorumlar hiç iştah açıcı gibi değildi hep kötü niyetle yapılan yorumlar sizi yanlış anladılar onların ayibi gercekten
1,487,464 soru
24,316,258 cevap
345,053 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın