0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (8,843 puan) tarafından
kumandası aşırı zor cekiyo niye böyle yapar anlamadım internete girerken zor giriş yaptırıyom 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pilleri yeni mi? 
(8,843 puan) tarafından
yeniydi canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dijitsu yu ilk defa duyuyorum 
(8,843 puan) tarafından
bimin markasıymış
tarafından
Hmm keşke onvo filan alsaydın o da uygun hem Türk malı kumandasını da ara sor böyle böyle diye servisine filan
(8,843 puan) tarafından
buda türk malıydı canım hayırlısı olmadı ararım  kumadası bozuk ki anlamadım
tarafından
Hmm olabilir ya elektronık cihaz sonuçta :)
(788 puan) tarafından
Onvodan televizyon aldıkta hemen 3. Gün ekranı kırıldı  aradık abla bu çin markası  piyasaya yeni giriş yapıyor diye böyle uygun fiyata ekranı elimizde yok olsada 5 bin tlden aşağı olmaz dedi dedim 3600 e televizyonun kendisini aldık abla o zaman yeni bir tane alın dedi ekranıda annemler şöyle kırmış duvara asalım demiş devrilmesin diye ekran üstü yere kpymuşlar  televizyona darbe felan yok hiç annemler televizyonu kaldırıp duvara monte ettiklerinde televizyonun ekranının  sanki darbe almış gibi kırıldığını görmüşler kullanılmaz şekildeymiş aradı beni nuriş bunu tamir ettir diye kaç tane servis aradıysam hepsi aynı cevabı verdi  çin malı türkiyeye yeni giriş yaptı o yüzden elimizde yedek parça yok olsada yenisi yedek parçadan daha uyguna mal olur dediler
tarafından
Çin malı mı Google a yazdığın zaman Mehmet bilmem kim kişinin Türk malı dıyor ama bilemedim bende servisini aradım direk Bayburt gibi bir ilde bile servisi varmış telefon numarasını verdiler
tarafından
Bizim de ekran kırıldı 3900 istediler :) Mehmet atmacaymış
(8,843 puan) tarafından
kumandasının fiyatıda 1000 tl baktım artık idare etsin olmadı sonra alırım
tarafından
1000 tl çok fazla ya gerçekten idare ediyorsa et canım
(8,843 puan) tarafından
cok canım bi hepsiburada var orda palı
0 oy
(165 puan) tarafından
Babamında dijitsu onunda kumandası çok zor giriyo bişey accağım zaman daralıyorum resmen
(8,843 puan) tarafından
öyleyim bende kumanda sorunlu başka bi  kumanda yok mudur
(165 puan) tarafından
Onu bilmiyorum babam hala onu kullanıyor sadece kanal degistirdigi için sorun olmuyo ona ama genel bi kumanda sorunu var sanırım
(8,843 puan) tarafından
evet canım var  harelde kumandasını bulmaya celişcem
0 oy
(4,313 puan) tarafından
Babamlarda dijitsu aldılar.ilk aylarda kapatma açma tuşu bozuldu bu sene de komple kumanda bozuldu daha 2.yılı halbuki
(8,843 puan) tarafından
anladım acarken ıyı de internete sikintı yaratıyo
0 oy
tarafından
Annemde aldı 101 bir iki sene oluyor markasını bilmiyorum ama benimki Beko mesela.cok iyi ben elektronik aletlerin iyi marka olması taraftarıyım 
(8,843 puan) tarafından
tabi canım öyle ıyı markadır diye aldık ama kumanda sorunlu cıktı
tarafından
Canım dediğimi yanlış anlama bilinmedik markalar bozuluyor ya kumandası ya kendisi annem tutturdu kahve makinası en ucuzundan hani DİYORUM biraz daha bekle paranı biriktir Beko yada okka arzum al.yok diyor
(8,843 puan) tarafından
öyle tabi canım yanlış anlamıyom kötü oldu baya kumanda bulmaya calışcrm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 93 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
20 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmazehraasci (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 146 göst.
13 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 211 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu

411,022 soru

12,369,950 cevap

42,356 kullanıcı

Kategoriler

...