0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından
32 yaşındayım kızlar. Annem iyi bir insandir yumuşak huyludur temiz kalplidir ama hayatinda hiç bizi korumadi. Bir keresinde eşimle aramiz bozuktu eşim annemin evini basıp beni annemin yanında dövmeye çalıştı ama annem yine eşime hak vermişti. Eşimle kaynanamla çok sorunlarım oldu annem bazılarına da şahit oldu ama asla ses etmedi görmezden ve duymazdan geldi anne niye böyle yaptın dediğim de de huzurun kaçmasın kızım benim yüzünden boşanırsanz üzülürüm deyip durdu.. tamam kimsenin annesi kızına ev araba almıyor ama mesela babamın alım gücü vardı hiç babamı karşısına alıp konuşmadı şimdi eşimle boşanıyorz 1yil yanlarında kaldım ama çocuklarıma da bana da birşey demedi ama birlikte yaşamak çok zor. Sonra eşimin evine çıktım burda da mahkeme kararını bekliyorum çık derlerse çıkacağım. babam başka bir kadınla evli annem ilk hanımı ve resmi nikah yok babam.ikinciye resmi nikah kıydı gezip tozuyorlar anneme dedim babama söyle bizi tek oda da olsa ev alsın evi napacaksn gel benimle yasa diyor.. hiç benim arkamda durmadı iki abim var durumları iyi bir kere bile birşeye ihtiyacın var mı diye sormadılar tek başımayım yani anlayacağız annem hep babam gidecek korkusuyla babamdan birşey isteyemedi hiç müdafaa etmedi beni kaderime terk ettiler beni aman kızım babamdan birşey bekleme Allah'tan gelsin ya o benim babam başka bir kadınla yeyip içiyor ama ben birşey isteyince isteme..aylarca et yemedik kizilayin verdiği konserve et dışında çok şükür hiç kimse yanımda değil ne yapacağım bilmiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(1,108 puan) tarafından
Malesef bazı anneler böyle benim annemde böyle. Hiç arkamda durmuyo zamanında bende çektim sabrettim diyo seninkide bişey mi diyo çok ruhsuz.. yaşadığım herşey ona normal geliyor. Sevgisiz duygusuz evlilikler normal görüyor herşeyi kabullenmiş benimde öyle olmamı istiyor abartıyosun diyo. Annemin ağzına baka baka evliliğim iyi sandım bozulmasın dedim ama hiç mutlu değilim ama annem hâlâ sorunun bende olduğunu düşünüyor. 
-Reklam-
0 oy
(276 puan) tarafından
Kaç yaşındasın bakmışlar evlendirmisler annen senin neden hakkını savunsun sen bir bireysin resitsin baban annene nikah kiymamis  karakterli olsa zaten annenle evliyken üstelik çocuğu da varken başkasıyla nikahlanmaz  annen galiba sahipsiz kimsesiz ondan dolayı korkuyor sen işe gir çalış anneni de namerde muhtaç etme siz ikiniz bütün dünyaya yetersiniz ev de alırsın arabada hiç üzülme el açma eden de bulur 
0 oy
(249 puan) tarafından
Yalniz değilsin bacım benimde annem öyle sadece eşime karşı değil hiçbir akrabalara karşı da bizi savunmaz
0 oy
(2,189 puan) tarafından
Babanla kendin konuş annenin yanında hep beraber olduğunuz bı zamanda annen kendi hakkını savunamiyo çünkü buda bir gercekseni üzmek için yazmıyorum evet haklısın düşenin kimse yanında olmuyor ne zaman ihtiyacın kalmaz ozaman herkes yanına gelir babandan rica et kendin yparsa yapar yapmazsa yapacak birseyin yok mesela benim ailem evin açar çocuğuma bakar istersem ayrı ev olur ama kendi paramla maddi olarak destek veremezler vermezlerde kendim ne kadar cabalarsam o kadarını elde edebilirim bu hayat böyle 
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Kimseden birşey bekleme 33 yaşında üç cocukla boşandım annene sormadım bile dedim gel çocuklara bak biraz baktı hep geçmişi deseliyor  bosanisiya kadar kötü olan damat ben bosancan deyince iyi oldu birden neyse bende çocukların alıp başka şehre taşındım iş bulup sonra burada eşimle tanistim kimse nikahıma bile. Gelmedi hayatı yalnis yasiyoruz gerek yok senbannesin güçlü dur sen destek ol cocuklarina
(2,566 puan) tarafından
Herkesin lafıyla çocuklarımı hiç edemezdim çok dua ettim rabbim güzel kapılar acti
tarafından
havin sana sormustim 3 cocukla evlendin ya nerde cocuklar.
(2,566 puan) tarafından
Yanımda çocuklarım
tarafından
simdiki esin kabul ettimi masraflarini kim karsiliyor
(2,566 puan) tarafından
Bizim eşimle hiç sorun olmadı çocuklar eşimin de var iki çocuğu ben çalışıyordum eşim de sorun etmedi hiç masraflarını eşim karsilar zaten kendi evladı gibi görüyor çocuklar baba diyor büyük hariç idare edip gidiyoruz
0 oy
(788 puan) tarafından
Tatlım yaşın geçiyor bir işe gir çalışmaya başla şimdi başlayamazsan hiç başlayamazsın babadan destek bekleme benimkide beni aileden afaroz etti kendi ailesinden annemde boşandı benim ha eşimi çok tutar ha ama hiçbir huyunu beğenmez ha evlenene kadar kafası önde namazlı abdestli diye istiyordu evlenince eşimdeki namaz abdestte gitti benim annem  beni namazlı abdestli diye hep dua etti eksik etmiş bende babama benzemeyen gözü dışarda olmasın diye ettim evet bazı huyları babsma benziyor ama allah var gözü başka kadında değil  gerçi babammı kötü eşimmi desen babam kötü derim eşim babamjn yanında melek kalıyor  babam hepimize çok zorlu günler geçirtti ben evlenirken olurda birgün ayrılırsan arkanda baban yok bunu bil dedi dedim ne zaman oldunki ha annemede sırtımj dayamıyorum eğer bir ayrılık olursa anneme bir süre aende kalıcam deyip işe girip çalışırım sonrada kızı la ayrı bir hayat kurarım eşimin vereceği nafakaya bel bağlamıyorum hiç çünkü bugün o para hiçbir işe yaramaz olur ha şuan napıyorsun dersen kpssye hazırlanıyorum atanırsam memur olurum diye o zaman kimseye muhtaç kalmam bu arada imkanın varsa 35 ine kadar sende memur olabilirsin  çabala derim çünkü en azından memur maaşıyla 1 göz oda tutup rahat birşekilde geçinebilirsin babaydı anaydı hepsi yalan hikaye benimkide eşimi çok tutar kaç defa krize girdim biliyormusun? Ama diyor kızım ben böyle davranmasam yarın anasından akıl aldı diyecek diyor ha orası doğru şimdiden anandan akıl mı aldın diyor bendr benim aklım bna yeter senin gibi değilim diyorum
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.

Nasıl geciniyorsun

Mesleğin varmi
0 oy
(17,814 puan) tarafından
Annenin kendi hayat hikâyesine gelene kadar sana hak verdim ama devamını okuyunca baktım ki annenin kendine hayrı yok sana ne hayrı olacak kendi adına ikinci kadını resmi nikahsız yaşamayı kabul eden bir kadın senin dayak yemeni çokta dert edinmez belli ki sağlıklı biri değil 
0 oy
(436 puan) tarafından
Senle tanışmayı çok isterdim bende de var öyle anne ve baba çok şükür eşimle mutluyum ama şuanda hamileyim düşük riskim oldunu bildi halde gelip benle ilgilenmedi işine gelince bı cikari oldumu annem olmadimi iki yabanci
(234 puan) tarafından
Ben artık ciddi şekilde görüşmeme kararı aldım. Çok yorgunum canım kaldığım evden çıkınca nereye gideceğim bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 419 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 262 göst.
9 Eylül 2023 Aile kategorisinde Zeynopy (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 157 göst.
26 Mayıs 2022 Aile kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 505 göst.