0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (4,914 puan) tarafından
Mesela bazen instada reels izlerken böyle babasıyla çok güzel anlaşan ne biliyim dans eden bir çocuk görüyorum hemen duygulanıp ağlıyorum. Mesela bi video vardı çocuk kardeşini korumaya çalışıyordu onu görünce de ağlıyorum yani çocuklarla ilgili genelde böyle duygusal videolarda hemen ağlıyorum aslında normalde hiç böyle duygusal değilim çoğu şeye tepki bile veremiyorum niye böyleyim. Ya da sizde öyle misiniz? Hamile değilim olmayı da düşünmüyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende öyleyim çocuklarla alakalı herşeyde aşırı duygusallaşırım elimde olmadan 
tarafından
Ayy benim yükselenim balık zaten :D ondan da olabilir ondanda :D
(4,914 puan) tarafından
Ben boğayım canım yükselenim de koç :) koçta var mı böyle duygusallıklar :)
tarafından
Kendi burçlarım hariç hiç biri hakkında bir fikrim yok :)
(2,762 puan) tarafından
Ben de koç Burcuyum. Koçta normalde duygusallık yoktur ama anne olunca bende de başladı duygusallık.
(4,914 puan) tarafından
Çok zor ya :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annelik ile alakalı canım ya. Bende öyleyim çocuk söz konusu olduğunda mantığım değil hemen duygularım ön plana çıkıyor. 
(4,914 puan) tarafından
Benimde öyle kuzum ama neden böyle mesela babası kızı için tütü giyip bale yaptığı video çok tatlı ama bunda da ağlıyorum
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Bende öyleyim cok duğusalim bir ağlasın bende ağlarım bazı filimlere bile ağlarım mesela gönül dağı filmi var başlayıbta bitene kadar ağlıyorum eşimde halime gülüyo
(4,914 puan) tarafından
Ya ben dizilerde filan hiç anlayamam genelde bazen işte değişik şeylerde ağlıyorum
(2,173 puan) tarafından
Bende öyleyim durduk yere bazı şeyleri düşünür ağlarım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 853 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 3,939 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.
0 oy
12 cevap 514 göst.