0 oy
305 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (10,462 puan) tarafından

image

image

telefonumu yeni aldım eski telefonun kamerası kırılmıştı ekranı kırılmıştı bu da kırılmasın sağlam güzel kullanışlı bir kılıf bakıyorum bu hoşuma gitti nasıl sizce kullanan var mı bu modelden 

12 Cevaplar

0 oy
(12,867 puan) tarafından
Ay ben boyle kalim seyleri hic tutamiyrm ya. Ince kilif kullaniyorum hep. Seffaf genelde
(10,462 puan) tarafından
Şuan benim kullandığım da şeffaf ama oda sarariyo kirleniyor bide bunun kamera korumasi var o hoşuma gitti
-Reklam-
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Bu beni çok rahatsız ederdi kesin ince siyah bı kalıp var bende yıllandi artık :D
(10,462 puan) tarafından
Benim amacım telefonu korusun kamerayı korusun
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Daha kibar bir kılıf alabilirsin canım şekil olarak güzel değiller bence
(1,984 puan) tarafından
Aşağıya atıyorum canım bir bak
(788 puan) tarafından
Kapaklıdaki mıknatıs telefona zarar veriyor ısınma sorunu yapıyor ben tavsiye etmiyorum üst kattaki komşum buna benzer birşey kullanıyor memnun gibi bende farklı bir tane kullanıyorum ama benimkinde kamera koruması yok böyle daha çok inşaat işçilerinin kullandığı telefonlar var onların kılıfını yapmışlar yüksekten felan düşerse en az hasarı alsın diye genel manada yandan ayrılmasın diye
(10,462 puan) tarafından
Evde 2 erkek bebe var sürekli telefonu onlardan saklıyorum onlarda alamaya çalışırken illaki düşüyor bende o yüzden sağlam.en az hasarı alacak şekilde koruyan kılıf istiyorum
(1,984 puan) tarafından
Mıknatısın telefona zarar verdiğini bilmiyordum ama ben cırtli model atmışım kapaklı canim, yani ben beğenmedim ama herkesin zevki aynı olacak diyede bir koşul yok aslında sen beğendin ise al canım ben daha kokoş şeyleri seviyorum belkide ondan yani beğenmemiş olabilirim
(788 puan) tarafından
Benim telefonu gören tank felan mı sürcsnde düşer diye korkuyon diyor görünüşü baya sert 3 senedir kullanıyorum eşimde kendisine siyahını aldı ben görünüşe değil korumaya bakıyorum yaklaşık 15 senedir telefon kullanıyorum 10 senedirde akıllı telefon kullanıyorum elimdeki 5 senelik telefon birkez tamir gördü oda ekran kırıldı üzerine porselen tabak düştü eşim tamir etti tamircide kendisi ama sadece telefon değil birçok şeyi tamir ediyor araba çamaşıe makinası bulaşık makinası parça bulursa buz dolabı felan
0 oy
(1,040 puan) tarafından
Biraz kaba görünüyor 
(10,462 puan) tarafından
Ama güzel :D dimi :D
0 oy
(5,163 puan) tarafından
Eşim kullanıyordu bana kaba geliyor nedense
(10,462 puan) tarafından
Kaba olsun telefonu korusun yeterli benim için
0 oy
tarafından
Çok kaba geliyor bana bunlar ya. Gerçi ben kılıf sevmiyorum ☺️
(10,462 puan) tarafından
Bacım evde 2 erkek çocuk var ben kendime bile koruyucu kılıf alsam mı diye düşünüyorum bazen :D geçen oğlum arabayı attı gözlük vardı gözüme geldi :D telefonu almasınlar diye saklıyorum alırken falan düşürüyorlar o yüzden telefonu korusun istiyorum
0 oy
(1,503 puan) tarafından
Kartlikli ve kamera koruyuculuydu arkasına telefon tutucu standı ben kendim takiyorum. cok kullanisli oluyor. Ben cok begendim. 
(10,462 puan) tarafından
Ayy bir sen bir ben beğendim:D gel sarılalım :D
(1,503 puan) tarafından
:D:D kaba degil özellikli sadece. Ver siparişi gitsin. Hic kafanı karıstırma bence :))) renklerde cok guzel.
(10,462 puan) tarafından
Evet kullanışlı bence de :)
0 oy
(1,984 puan) tarafından

Bu hem ön cam hem arka kılıfi canım çift taraflı 

imagebbunlar da düz kapaklı 

image

imageaasagidakiler de seninki gibi kaba kılıflar bak onlarında değişik modelleri var belki biraz daha bakabilirsin canım senin telefonuna uygun model varmı diye canım, senin attiklarin bana çok erkeksi geldi ya ama beğendin ise yinede al canım

Bak bunlarda değişik kaba kılıflar kenarları kaba kaba ama tatlış yinede :) 

image

image

(10,462 puan) tarafından
İlk attığın güzelmiş ona bakayım. Diğerleri çok asko kusko bana göre değil :D
(1,984 puan) tarafından
Haha işte ben öyle sevdiğim için belki seninkini beğenmedim canım :) herkesin zevki farklı tabi aslında seninki de güzel spor modeller seviyorsan neden olmasın sen beğendin ise kimseye bakma canım kendi beğendiğini al :)
(10,462 puan) tarafından
Ben spor rahat kullanışlı şeyleri seviyorum:) zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya :) birinde görsem ayyy çok güzel derim ama kendim kullanmamam sanırım
0 oy
(9,638 puan) tarafından
Ben kaba model severim bunun pembesi idi. Kullanışlı ama netten siparis ettim oldu ama biraz kasmisti
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Kamera için lens korumalar var onlardan taktırıp ekrana da kalın ekran koruyucu taktırıp daha ince kılıf bakabilirsin. Bunlar çok kaba. Ben genelde arka cebime koyuyorum telefon sığmıyor. O dik tutma yeri bir kaç kullanıma bozuluyor. 
0 oy
(712 puan) tarafından

Benzer modeli var çok kaba evet eşim kamerayı korusun diye aldıama ben kapatmıyorum:D

Oglumun güzel anını yakalamak için açayım derken zaman geçiyor 

Yine de koruyor içerde kalıyor kılıf kaba olunca ;)

0 oy
(5,185 puan) tarafından
Kardeşimde falan vsr sağlam duruuyor ama kaba grlıyo bana

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 218 göst.
6 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 512 göst.
17 Temmuz 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Umutt (20 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 314 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Kevokimmm (756 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu

411,031 soru

12,371,766 cevap

42,450 kullanıcı

Kategoriler

...