0 oy
81 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (305 puan) tarafından
Kızlar bugün hastaneye gittim adet düzensizliği için son çare yasmin diye bir hap önerdi bana kullanan var mı nasıl iyi geliyor mu

3 Cevaplar

0 oy
(6,938 puan) tarafından
Yasmin değil ama önce cerazette sonra yazz kullandım ve evet kilo yaptı bende ama mecbur sağlık için 
(305 puan) tarafından
Çok mu kilo aldınız korkuyorum ya sonradan. Bırakıldığı Zaman hamile kalmama ihtimali var falan dedi cevremdekiker
(2,243 puan) tarafından
Ben kilo almadım mesela , ayrıca hamile kalamama felan hikaye inanma 1 gün kullanılmayınca bile hamile kalan var ben bıraktığım ay hamile kalmıştım
(305 puan) tarafından
Adeti düzenlemek için aldım ben zaten ama düzenliyor mu
(2,243 puan) tarafından
Evet düzenliyor benim içtiğim hap 21+7 olandı 21 gün kullanıyordum bittiği zaman 23 yada 24 günde adet olurdum 4 yıl hep öyle gitti
(305 puan) tarafından
Hapın bittiği dönemde adet oluyoruz yani
(2,243 puan) tarafından
Evet canım benimki öyleydi , yasmini bilmiyorum ama kimisi 30 gün kullanılan var benim ki dediğim gibi 21 gün içiliyordu
(305 puan) tarafından
Benimki de 21 gün canım
(6,938 puan) tarafından
Evet kimisinin geç hamile kalmasına sebebiyet veriyor kimisinde herhangi bir sıkıntı olmuyo bu hormonlara bağlı bir durum ben toplam 8 kutu kullandım 5i cerazette 3 u yazz ikiside 28 günlüktü hiç ara verme yoktu aynı devamdı cerazette iyi gelmedi ama yazz düzenlediydi 28 günde regl oluyodumşimdi başka bir hap aldım korunmak için %30 etkili felan dedi eczane oda 21 günlük 7 gün ara verilecek dedi yeni basladim buna hani kaç günde olur nasıl olur bilmiyorum
(305 puan) tarafından
Hap degistirmek hormonlarinizin dengesini bozmaz mi acaba doktorunuza sordunuz mu aslında çok da sağlıklı değil de işte kadın olmak çok zor gerçekten
(6,938 puan) tarafından
Bu son aldığım hariç diğerleri doktor kontrolünde kullandım bende adet düzensizliği için gittiydim yumurtalıkta kist vardı cerazette işe yaramadı daha da kötü oldu 15 e güne bir lekelenme ya da regl oluyodum sonra kendisi yazzi verdi 3 kutu olması lazım tükettim ara verdim şimdi bu aldığım ek korunmak için hafif bı hormon iceriyormus diğerleri gibi yüzdesi yüksek değil dedi bende ek olarak aldım zaten kondom ile korunuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Leverette kullanıyorum ani bir kilo yapmadı canım 7 aydır taş catlasin bir iki kilo alıp veririm
(305 puan) tarafından
Anladım canım bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
0 oy
tarafından
Yazz ve ginera kullandım aksine kilo verdim ben canım ya 
tarafından
Herkesin bünyesi farklıdır canım
(305 puan) tarafından
Evet öyle canım  adeti düzenliyor mu
tarafından
Evet canım düzenliyor ve sancın filan varsa onuda azaltıyor
(305 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim yani ben yediklerimi falan dikkat ettiğim sürece kilo alır mıyım
tarafından
Edersen niye alasın canım almazsın

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 252 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,551 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
8 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yolunyolcusu (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 376 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu

410,876 soru

12,364,404 cevap

41,847 kullanıcı

Kategoriler

...