0 oy
333 göst.
Aile kategorisinde (1,893 puan) tarafından
Selam kızlar biraz uzun okumak istemeyen çıkabilir şimdiden.

Eşime sevgililer günü için hediye almak istedim ama hep gömlek cüzdan ayakkabı vs hediyeler alıyorum zaten o yüzden de bu sefer farklı bir şey almak istedim.

Eşimin benim ve çocukların ismi yazan Ayetel Kürsi olan bir araba süsü ve anahtarlık yaptırdım, ben çok beğenerek aldım. Bugün kargosu gelmiş eşim kapıda karşılaşınca kendisi almış yukarı çıkardı ne aldın dedi. Ben de bugün vermek istemediğim için önemli bir şey değil ver sen ben açarım sonra dedim ama merak etti illa açmak istiyorum dedi.

Neyse tamam dedim açtık görür görmez Allah aşkına buna ne kadar verdin doğru söyle dedi. Ne yapacaksın parasını hediyenin parası söylenir mi arabaya takarız güzel olur dedim. Güldü saçma sapan şeylere para veriyorsun dedi. Poşetini kutusunu koltuğun üzerine attı şunları da at bari kimse görmesin dedi. Niye ne olacak dedim ne bu saçmalık dedi gülmeye devam etti.

Kendimi tutamadım ağladım topladım hepsini poşete doldurdum kapıya koydum. Geldi sarılmaya çalıştı ağlama tamam teşekkür ederim dedi. İttim çocukları aldım yatak odasına geçtim. Uzun bir süre gelmedi şimdi de geldi teşekkür ederim ben böyle şeylere para harcama kendine harca diye öyle söyledim dedi. Konuşmak istemiyorum kapıyı kapat dedim gitti. 

Ya karı kocayı geçtim insan insana bunu yapar mı? Kendisi çok güzel bir şey almış olsa beğenmedi derim ama kendisi hiçbir şey almadı. 3 aydır evdeki mop kırık yenisini alalım diyorum dün mop almış onu sevgililer günü hediyesi sayıyor. Yanlış insana çok değer vermişim yıllarca... Emeklerime acıyorum.

9 Cevaplar

0 oy
(1,253 puan) tarafından
Ben de sürekli özel günlerimizde bi şeyler yapmaya calısırdım ama hiç karşılık alamadım akıllandım önemsemiyorum hiçbirşey almam. Şimdide o bişeyler yapmak istiyor ben burun kıvırıyoeum bişey aldığı zman buna verdiğin parayı keşke bana verseydin diyorum şimdi onun zoruna gidiyor sen çok değiştin diyor değiştirmesinler o zaman :))  inan böylesi daha eğlenceli alma bişey noldu acaba diye düşünsün erkekler bizim kadar hassas değiller kafaları çalışmıyor. He düşünceli olanlarda var elbette ama 5 parmağımı geçmez o da bize denk gelmez
(1,893 puan) tarafından
Kendime çok üzülüyorum
(1,253 puan) tarafından
Bende çok üzülmüştüm kendime sonra baktım değmiyor canım hiç düşünmeyeceksin böylelerini
-Reklam-
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Haketmeyene hicbirsey almicaksin 
(1,893 puan) tarafından
Keşke almasaydım
0 oy
(1,042 puan) tarafından
Yazacak yorum bulamadım vallahi görgüsüz demek ki haketmiyor 
(1,893 puan) tarafından
O kadar üzüldüm ki
0 oy
(3,704 puan) tarafından
Hayır hayır, dur bi dakika. Yanlış insana değer vermiyorsun, tamda doğru adam bu.kendimden örnek vereyim. Israrla Ben ne zaman hediye alsam evde kavga çıkar. Ben ne zaman kart patlayana kadar kendime çocuklara alışveriş yapsam eşim hepsi çok güzel der. Ama bir çorap bile alamam adama. Polar hırkalar, parfümler, tişörtler aldım her seferinde tartışma çıktı.  Bana değil kendine harca dedi her seferinde. Bazı şeyleri kabullenmelisiniz,bu adam da böyle. Bitti. 
(1,893 puan) tarafından
Kendime alınca da aynı tavrı sergiliyor. Kimse bir şey almayacak para cebinde kalacak kendi gidip kendisine alacak
0 oy
(2,869 puan) tarafından
İnsan olan beğenmese bile, teşekkür ederim deyip sarılır. Bu kadar zor olmamalı bazı şeyler, ayıp etmiş. Kendisi önem vermediği için böyle şeylere, senin düşünmen ağır gelmiş ona, bünyesi kaldıramamış belli ki. Kırılmakta haklısın. 
(1,893 puan) tarafından
Beğenmeyebilir herkesin hoşuna gidcek diye bir kural yok ama ayıp yani
(2,869 puan) tarafından
E tabi öyle. Üzüldüm adına.
0 oy
(1,693 puan) tarafından

TAM BİR ÖK.ÜZ MÜŞ 

0 oy
(1,017 puan) tarafından
Kız valla güldüm aynı benim adam:)) bunu mu aldın hahaha der bende takmam yapısı bu demekki :) sonra hevesle bakar takar giyer ya :)) boşver takma
0 oy
(15,725 puan) tarafından
O zaman hediye bitti sadece kendine alacaksın aldığında da saçma.olmayacak değer verirsin ayıya gelir s.car halıya demişler 
0 oy
(3,026 puan) tarafından
Eşime bişey almıyorum çünkü beğenmez ama önceden yaklaşırdım falan artık derdimi bile anlatasım gelmiyor çünkü o benim ondaki yerini belli ettiği için uzaklaştım mesela ailesi için kırmızı çizgim dedi yetmedi bana sormadan kardeşini getirdi neyseki defolup gitti ama bende ki yeri bile kalmadı yani şunu demek istiyorum hediye alıp vermek güzel bişey ama kıymetini hiçe sayan birine sevgini bile vermek ama onun gözünde ölüp gitsem bile 2 gün sonra unutur hissi varya o ağır bişey o yüzden geri çekilmek gerek o zaman kıymetli oluyorsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 143 göst.
10 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Gurmeanne (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (80 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 646 göst.
25 Mart 2024 Aile kategorisinde Hahaha (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
11 Kasım 2023 Aile kategorisinde Zuhalll (736 puan) tarafından soruldu

380,333 soru

11,388,094 cevap

34,891 kullanıcı

...