Kızlar çok mutsuzum her anlamda, eski hayatımı özlüyorum eskiden arkadaş cevrem vardı gezerdim bir cafeye gidip otururdum.simdi onuda yapamıyorum küçücük bir ilçede yaşıyoruz merkez 1 buçuk saat uzak, oturduğum yerde hiç bişey yok. Oğlumu ara sıra parka çıkarıyorum bitane kişiyle bile arkadaşlığım yok. Sürekli evdeyim. Bir a101 felan gidiyoruz bazen o. Eşimle zaten bu ara çok mutsuzum işten gelir sürekli telefon elinde kafasını kaldırıp etrafa bakmaz. Benimle sohbeti yok ilgisi yokk ama cinsel ilişki olunca hemen yanaşır ben istemiyorum dediğimde de benimle kavga eder bir ton laf eder evin içinde yoruluyorum artık iş hiç bitmiyo, işten eve geldi banyo yapti kirli kıyafetlerini yere çıkarmış bende oğlumun oyuncaklarını topluyordum etraftan dedimki onları yerden al kirli sepete At dedim duymamazlıktan geldi beni yoruldum bıktım sürekli arkasını topluyorum havlusunu öylece savurmuş yatağın üstüne, onu geçtim dedim çay var içersen ama altı kapalıydı ısıtmak lazımdı bana diyorki çayı bile isitmamissin soğuk caymi iciyim ya dedim yeter yeter çayı ısıtıp ağzına kadar benmi iciricem, iyi içmem ozaman dedi bende içme dedim kapıyı kapattım şuan hala telefon oynuyor okadar umursuzki