Merhaba anneler benim oğlanın garip bir huyu daha çıktı ortaya kendisi 12 yaşında ve ben mutfağa sokmam onu hani üzerine sıcak bişi dökülür vs diye tavada yumurta pişirmeyi ögrendi ve sürekli 3 ögün kendine yumurta pişirip yiyor yaptıgım yemekleri yemiyor şimdi bu saatte acıktım dedi ekmek arası yapıyim dedim istemedi tost yapayım dedim istemedi ben kendime yumurta kırcam dedi bıkmıyorda yumurta yemekten yeni huy edindi kendine
Aklıma küçüklüğüm geldi annem babam çalışıyor ben 1. Sınıfa gidiyorum öğlemciyim acıkıp kendime yumurta yapmıştım sonra karşı komşuya gidip gel temizle annem çalışıyor demiştim samimiydik de temizledi kadıncağız
12yas asla kucuk degıl
6 yasında oğlun pudıng karıştırır çorba yaparız beraber onu karıstırır ben yanında bulaşık vs yıkarken yada yemsk hazırlıgı yaparken mutlaka yanımda bır görev veririm rende sarımsak dövecı spatula vs bunları hep ondan ısterım isimlerini bılsın mutfağa asına olsun vs dıye hem güzel zaman geçiriyoruz hemde ogrenmelı dıye dusunuyorum
10 yaşında kızım var basıt bırcok yemeği bılıyor doğrama kısmında bocalıyor zamanla olacak oda
1,493,013 soru
24,394,958 cevap
349,646 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın