Kızlar bizim ferforje üzerine dükkanımız vardı bi başkasıyla ortak çokta güzel gelirimiz vardı ve dükkan resmiyette eşimin ortağının üzerineydi 25 yıllık arkadaşı kendisi bilgisayar tamircisi yine aynı işine devam ediyo dükkana haftada bir uğruyordu bütün sorumluluk işletme algısı vergisi her şeyiyle eşim ilgileniyordu ben eşime hep bak şu ortaklığı resmiyete dökelim bak son zamanlarda işler çok iyi çok para adamı değiştirir yarın bişey olursa dım dızlak ortada kalırız gel ortaklığı resmiyete taşımasanız bile arabaların birini ve evi üstümüze al diye defalarca uyardım eşim çok güvendi yapmaz dedi ama malesef dediğim gibi de oldu aralarında tartışma çıktı biz iyi kötü yatıştı zannediyoruz ve 2 gün sonra eşim şehir dışına pazarlamaya gidiyor o sırada ortağı dükkanı satmış ve eşime 1 kuruş bile vermeden bütün paraları mal varlıklarını başkasının üzerine yapmış dükkan evler ve arabalra birlikte 2 yıl öncenin parasıyla kişi başı 3er milyon düşüyo 2 yıldır bunun mahkemesi sürüyor bu arada eşim benim dişimle tırnağımla kazıyarak bu hale getirdiğim malımı nasıl vermezsin deyip bi tartışma daha olmuş ve eşim bunu 2 defa öldürmekle tehdit etmiş buda eşime tehditten 2 ayrı dava açmış ilk mahkemede tutuksuz yargılandı ve infaz kararı aldı ikinci mahkemede infazını yaktığı için yakalama kararı çıktı 6 ay ceza aldı bugün tutuklandı açık ceza evine gönderdiler hatta akşam üstü de aradı diyo ki bak ben fiziksel olarak birşey yapmadığım için 1 hafta yatıp çıkacağım eğer 6 ay olsaydı direk kapalıya götürürlerdi ve seni bu şekilde arayamazdım diyo riskli hamileliğim var bişey olur diyemi böyle söylüyor yoksa gerçekten öyle mi bilgisi olan var mı öğleden beri ağlamaktan öldüm bilen yaşayan varsa beni aydınlatabilir mi