0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (1,746 puan) tarafından
Kizlar 13 aylik oğluma aşırı tatlı kompostu içirdi k validem ve kaynim. İçirmeyin dediğim halde , kompostoyu kendi yapiyo ama aşırı tatlı ve meyvesinide çok çok fazla 3 kavanozun kompostosunu bi kavanozda yapar eşimde bende içemeyiz insanı şeker eder. Ben kendi yaptığm kem şekerliden verirdim bisey olmazdı ama bu kendi yaptığnı defalrca uysrdım verme diye kaynimda ne hakla yedirir içiriyorsa cocugumu kavga cikardigim halde bu konuda, verdiler cocuk agzima bakiyo agliyo verince hemen sustu sevindi diyolar cildiracam kaynimıda uyaracam bu konuda sert sekilde , bir o kaldı uyarmadığm  ve 1 , 2 saat içinde tüm göğüs boğaz çevresi kıpkırmızı sivilecelendi benekledimi desem nası desem, alerji oldu ve 2 gündür gecmiyo. onun dışında ne yiyip içtiyini bilyorum yani kendi ellerimle her zamanki yemekleri yeidrdim içirdim sadece kompostoyu gormemistim oda uzerine dokulmusdu ondan hemen anladım ben ondandır biliyorum sizce de komposto böyle geçmeyen alerji yaparmı? Ertesi gün tabi gozlerine soka soka gosterdim bakin ne halde cocuk diye

2 Cevaplar

0 oy
(2,282 puan) tarafından
Bi çılgınlık yapıp dr a mı gitsen aceba 
tarafından
Tam onu diyecektim:D
(1,746 puan) tarafından
Ya kizlar daha oncede alerjisi olurdu besinden olunca anlardim goturmesemde gecerdi simdi gecmedimdiye soruyorum burdaki besin alerjisi  bu kadar sürermi , yok daha goturmedim bugunde gecmezse goturmeyi dusunuyorum krem filan sursemmi acsba pisik kremi
tarafından
Pişik kremi daha kötü yaparsa bacım, doktora götürmeden bişey yapma derim
(1,746 puan) tarafından
Çekiliyo canim hiçbisey surmedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora götürmedin mi
(1,746 puan) tarafından
Daha once alerjiler hep gecti buseferki biraz uzun sürdü bu normalmi diye merake dip burda sordum zaten gecmezse goturecem tabiki, besin alerjisi bu kadar suruyormu

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 2,277 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
14 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gmzasya (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
0 oy
2 cevap 130 göst.

Kategoriler

1,496,049 soru

24,439,545 cevap

353,184 kullanıcı

...