0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından

Cinsiyet tahmini kızlar 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(3,282 puan) tarafından
Kafadan salliyorum bunuda kiz diyorum Saglikla al kucagina ;)
(0 puan) tarafından
İnşallah öncelik sağlıklı olması teşekkür tahmin için : )
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Erkek bence kemik yapısı kalın sanki :)
(0 puan) tarafından
Yanlış anlaşılmak istemem cnm ikitane güzeller güzeli kızımvar ikisindede şu olsun demedim ama bunda sanki içime erkekmiş gibi doğuyor bide kazayla hamile kaldım 3 çocuğu hiç istemiyorduk ama rabbim bı evlat daha verdi kız olursada üzülmem hayırlı evlatlar olsun inşallah
(649 puan) tarafından
Amin insAllah cnm senin için demedim benim çevrem öyle insanlarla dolu Allah'tan eşim öyle biri değil rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin gerçekten bende kokuyorum öyle birşey başıma gelir diye yeni doğum yaptım dikkat ediyoruz ama daha spiral taktırmaya gidemedim birde desteğim yok benim 1 kişi bile:(
(0 puan) tarafından
Benim çevremdekilerde hep erkek çocukcu ama eşimle ben cinsiyete takıl mıyoruz ne olursa olsun hayırlı olsun ne kadar korunursan korun canım Allah verdimi veriyo ben ilk kızımdan sonra sipral taktırdım bana gelmedi kanamam oldu çok fazla nasıl çıkartılar hamile kaldım ikinci kızıma bide o dönem benim için çok sıkıntılı bı dönemdi iyi kötü büyüttüm ikisinide ikiz gibi küçüm 4 yaşında çocuk hiç istemiyoduk iki evlat yeter diyoduk 3 cüye hamile kaldım şükür rabbim yoklunu göstermedi ama işte bu hamilelik zorluyor beni iki gebelimdede hiç sorun yasamadım ama bu agrılı :)
(649 puan) tarafından
Her gebelik aynı olmuyor canım benim ilkinde tansiyon ikincisinde şeker çıktı ilkinde çok hastanelere yattım rabbim ikincisinde çok yardım etti hastaneye yatmadım tansiyonlarim hep normaldi şekerim dikkat ettiğim için yükselmesi dogumumda gittiğim günün ertesi günü öğlen doğumum oldu doğumdan 1 saat önce suni verdiler çok hızlı doğurdum kendi sancım yetmedi oyuzden suni verdiler ama doğum sonrası felaket bacaklarim varis dolu böbrek hastalığım var polikistik böbrek hastasıyım onlar beni korkutuyor sagligim için biraz korkuyorum rabbimin gücüne gitmesin devir kötü birde benim eşimin hamilelikte psikolojisi çok kötü oluyor oyuzden birazda rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin
(0 puan) tarafından
Aynen öyle canım rabbim hayırlısını nasip etsin kolay değil Allah'ım yardımcın olsun
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Erkek hissettim  saglikla gelsin  inşallah 
(0 puan) tarafından
Amin inşallah :)
0 oy
(297 puan) tarafından
Erkek hissettim Hayırlısı olsun canım 
(0 puan) tarafından
Aynen öyle canım sağol :)
(297 puan) tarafından
Bnde hamileyim bı kızım var bunuda erkek hissediyorum nasip bklm
(0 puan) tarafından
Benim iki kızım var bunu da erkek gibi hissediyorum ama nisip bakalım Allah'ım gönlümüzün istediği hayırlı evlat nisip etsin :)
(297 puan) tarafından
Amin inşallah canim, öğrenirsen yaz ,
0 oy
(349 puan) tarafından

Bana erkek gibi geldi öyle hissettim öğrenirsen post aç :D

(0 puan) tarafından
İnşallah cuma günü gösterirse post acarım :)
0 oy
(29,481 puan) tarafından

Kız gibi sağlıkla kucağına alırsın insAllah 

(0 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(92 puan) tarafından
Yorumlarını okudum sende benim gibi kazayla hamile kalmışsın benimde 3 kızım vardı kazayla hamile kaldım şimdi oğlum kucağımda. Seninki de bana erkek gibi geldi aynı oğlumun ultrason kağıdı. Cinsiyetini öğrenince buraya yaz merak ettim
(0 puan) tarafından
Allah'ım uzun hayırlı ömürversin çocuklarına canım örenince yazarım :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 224 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Knt (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 218 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahsenzntl (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 437 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu