Canım benim bunlari düşünme yapacağın şey belli çocuklarını aaalll ve çık esra erol a git. Dedektif tutmaya da gerek kalmaz o ciksrir ortaya eşinin evlendiğini. Sana yardım da yapılır döke saça . Bak çık git kurtul en az 1 yıl kıran ödenir. Maddi destek yağar. Sende o sürelerde günlük oyun evine bırakırsın cocuklari ev işine gidersin . Haftada 3 gün gitsen günlük en az 1300 liradan 800 sana kalır . Buda haftalık 2400 eder, bunu da biriktirsin. Yiyecek yardımın devletten olur zaten , Ekstra nafakanida alirsin. Ben senin eski nickinden biliyorum . Esin iğrenç bir insan . Kapına birini gönderir , kapıyı vurdurmaz bile kapının önünde ayakkabı giyer gibi iki fotoğraf çeker al sana namussuzluk dan iki yavrunun velayetini inat uğruna alır kendide bakmaz o pislik verir yurda . Bakcak olan 7 aydır arardı zaten . Sen dediğimi yap cik esra erola onlar seni kollarlar. Kocanin da nasıl tutuştugunu izleeee. Hatta cktigin zaman burda post aç canlı bağlantı yapalım o eltilerini vs söyleriz. Mutlaka çık şu programa sana daha önce de demiştim. Senin kurtuluşun orasi