Çok gıcık oldum kızlar ne yapsam bilmiyorum, iki aylık bebeğim var durmuyor akşamları uyutmakta zorluk çekiyorum ve bu saat oldu halen uyumadı. Eşim uyutur genelde artık ben yoruluyorum çünkü hep geç uyuyor akşamları, 5 gibi kalkar bebeğim, sonra gece 12 de falan anca eşimin desteğiyle uyuyor ve iki aylık yoruluyorum. Neyse bugün eşim işten gelince bir tuhaf gibiydi bir şey diyorum duymuyor beni falan neyse mutfak toplanacak bebeğe bak dedim, ben toplarım sen bırak dedi, ne bebeğe baktı ne topladı uyudu. Ben gittim topladım, biraz bebeğe bak dedim duşa gireceğim yorgunum diyor. İşi de yorucu değil masa başı. Neyse bebeği beşiğe koydum duşa girdim, çıktım ki beşiğin başında. Bebeğin altını değiştirdim biraz ilgilen uyutur musun dedim! Duşa gireceğim dedi ve yarım saattir salonda l, bende bebeğimi anca uyuttum. Yani böyle biri değildi bugün sinir oldum. Artık uyumasa gidip kucağına atacaktım sinir oldum. Trip mı atsam yoksa açık açık rahatsız mı oldum desem bilmiyorum. Zaten benim rahatsız olduğumu anladi ve bilerek yaptı bugün yani!
Dedim zaten geldiğinden beri tuhafsın o da bana diyo sen tuhafsın