Eltim bizim sitenin dublekslerinde 5. Katta oturuyor birde teras kısmı var kutlama vardı işte içerde oturuyorduk dışarı çıkayım bir temiz hava alayım dedim çokmrüzgar varmış birazds yükseklik korkumda var aşağısı ne kadar yüksek diye bakarken arkamdan gelmiş beni itmeye kalktı korkuluk yerine beton koymuşlar ama belimin oraya denk geliyor manyak dedim napıyorsun yenge korkma istesende aşağı düşemezsin boyun yetmez dedim sevilay ağzımı açtırma konuşursam kalbini 20 kişi gelse toplayamaz işte ağlayarak gitmiş yengem bana kızdı ben şaka yapmak istemiştim felan demiş ne oldu diye geldiler hemen ne olduğunu anlatınca kaynım kızdı kıza sen nspıyorsun hem saygı duyman gereken birisi sana iyi davranıyor diye azıtıyorsun felan dedi yokmişte dayıcım ben öyle yapmak istemedim felan yanlış anladınız kaynanamda ne var şaka yaptıysa torunuma kızmayın yengesin sende ne laf ediyorsun felan dedi eşimde hadi biz kalkalım dedi öyle fena hemen çeşmeleri açıyor kendide benden 10 cm eltimdende 5 cm uzun uzunluk taslamasıda o kaynanam ve diğer görümcelerim hemen savunamya geçiyor eltim ben senin çarpık dişine laf ediyormuyum dediği için kaynanam hemen kızın dişlerine tel taktırttı parasınıda eşimden alıyor kimse torunuyla dalga geçemezmiş