0 oy
101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (186 puan) tarafından
Herkese Selam!sizce buz pateni mi daha zor yoksa tekerlekli paten?buz patenini öğrenmeyi çok istiyorum da şu korku ve dengeyi sağlamak meselesi …

3 Cevaplar

0 oy
(6,684 puan) tarafından
buz pateni cok zor dugerini denemedim ama
(186 puan) tarafından
Ben 2-3 kez gittim ama öyle kayıyorlar ki.bence tekerlekli zor)ikisi de zor)
-Reklam-
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Canım sen bana özelden mesaj atmıssın ama ben sana yazamıyorum bu arada tekerlekli daha zordur bu buzcularda tekerlekcilerede sor geneli tekerlek zor der 
(186 puan) tarafından
Selam!siz neden bana yzamıyorsunuz?buzdan ben açıkçası korkuyorum.ilk gün ama öyle olmadı özgüvenim vardı ama sonraki günlerde kenarlardan tutunmadan yapamadım yapamıyorum.hoca elimden tuttu biraz gittik sonra dengeyi kaybettim hoca beni tuttu.sizce nasıl ilerleye bilirim?bazıları diyor patenlerim iyi değil .nasıl şu dengeyi saklasam acaba?ben arkaya ve öne düşmekten korkuyorum
(2,371 puan) tarafından
Özel mesajınız kapalı o yüzden yazamıyorum paten konusunda haklılsr çünkü plastik paten giydikleriniz ama kaymayı çözmeden paten almak doğru değil size söylemiştim korkarsanız ilerlemeniz zor illaki düşecekseniz bu duyguyu da tatmanız lazım ozaman korkmadan herşeyi deneyebilirsiniz bir kaç seans daha hocayla devam edin korkularınızdsn bahsedin zaten düşer miyim acırmı korkuyorum derseniz işiniz zor güvenin yapacaksanız
(186 puan) tarafından
Sokakta bile buz olan yerlerden geçerken insan korkuyor düşecek diye,kaldı ki buz pistinden bahs ediyoruz.düşme tehlikesini hissettiğim anda panikliyorum .birden kafamı çarparım ve ya kolum bacağım kırılır.ne yapayım ama çok istiyorum Allahım nolur yeneyim şu korkumu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 219 göst.
3 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
25 Ocak 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Bir anne (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 966 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.
25 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde &Nazenin & (650 puan) tarafından soruldu

411,364 soru

12,382,849 cevap

43,333 kullanıcı

Kategoriler

...