Ne yaptığını nasıl yaptığını anlatmicam. Kısaca şöyle açıklayayim. Bizim durumumuz orta halli esim memur ama eşimin ailesinin durumu çok çok iyi. Eşim benden gizli bi şey yapmış ve batmış eve haciz kağıdı geldi 3 gün önce 100bintllik. Tartıştık.
Kenarda biriktirdiğim 100bintl vadeli hesapta param vardi. Onu çektim ödemeye gittik bankaya. Meger borc 100bin değil 400binmiş. Bankada öğrendim. Şok oldum tansiyonum falan düştü bayilcak gibi oldum. Ağladım hüngür hüngür bankada memur bile bana acıdı teselli etmeye çalıştılar.
Hayatımda ilk defa boyle bi şey yaşadım. 100bintlyi odedik ve Eşim benden korkusundan bankadan kacip gitti beni orda tek birakti. Eve nasil gittim bilmiyorum aglaya aglaya. Ailemi çağırdım durumu anlattim. Geri kalan 300binin odenmesi gerekiyor. Ailem durumu olmamasina rahmen 100bin verdi zar zor.
Esimin ailesini aradim yardim etsinler diye kayinvalidem olacak paragöz karı ay cok üzüldüm dedi ben para isteyince nevri döndü oglun beni mahfetti dedim evlenmeseydin o zaman dedi kapatti telefonu. Iyi günde kayinvalidemler cok iyi yeriz iceriz guleriz ama ilk defa kotu günde kendilerini belli ettiler. Onlarida bitirdim kafamda. Bu borcu odemek icin ya arabami satacaktim yada oglumun egitimi icin ayırdığım vadeli altin hesabini.
Arabayi satmaktan vazgeçtim çünkü bi daha araba alamayabilirdik. En son oglumun hesabindaki parayida çektim ve tüm borcu kapattik. 1 haftadir banka banka geziyorum. Takilarim vardi onlarida sattim yüzük küpe kolye bilezik çeyrek ne varsa elimde uçtu gitti. Sifira sifir kaldim. Benim bu seneki sevgililer günü hediyem de bu oldu. 1 haftadir akan gözyaşımin haddi hesabi yok. Esimi asla affetmicem. Bundan sonra benden çekeceği var evde asla konuşmuyorum gerekmedikce. Bi kere bile ozur dilemedi sadece ne yaptigini anlatti ve susmayi tercih etti. Tek üzüldüğüm 2 yasindaki oğlumun gelecegi için açtığım hesabi boşaltmak zorunda kalışım. Yaziklar olsun sana yaziklar olsun baska bi sey demedim ona sadecee yazıklar olsun!