Karşı komşumun yetimhanede kalan 5 çocupu var çocukların 2 si yılda 2 defa gelir 18 yaşını geçmişler birisi iş bulmuş babasının yanında çalışıyormuş diğeride üniversite okuyor bizim bulunduğumuz şehirde 1 saat uzakta okuyor ama üvey baba kızı evde istemiyor kendi oğlu var diye arada yılda 2 defa felan geliyor kız annesini görmeye geçenlerde ben hamilelikten evde fenalaşınca annemlere gittim bir süre eşimde eve gelip kalmaya devam ediyor işten sonra iş annemlere yakın ama yatamıyormuş birşey demedim hiç hafta sonu gelip yıkıyordum sadece çamaşırlarını eşimin hafta içi annemlerdeydim neyse bu kız gelmiş tam kapıdan girerken eşimle karşılaşmış o ayakkabılarını çıkartıyormuş eşimde hiç o tarafa dönmeden gelip kafası önde bizim kapıyı açmış bu kızın çok hoşuna gitmiş eşime laf atacak olmuş vazgeçmiş eşim 37 yaşında ama zayıflıktan 20 li yaşlarda gibi gözüktüğünü söylüyorlar eşim eve girdikten sonra annesine bu adam evlimi evli olmasaydı bu adamla evlenirdim kardeşi varmı çok namuslu terbiyeli anne ben böyle bir adam istiyorum karısı çok şanslı böyle bir adamla birlikte olmak isterdim gibi laflar etmiş eşim ona laf atsan bile kısa cevaplarla geçiştirecwk adam kafasınıda kaldırıp bu zamana kadar birine baktığını laf attığını görmedim ama karşı komşumun 19 yaşındaki kızının bu dediklerini ve annesinin bunları bana anlatmasını ne şekilde karşılamalıyım kadında eşimi durdurhp laf atacakmış karın nasıl kaç aylık oldu felan diye ama patavatsız birisi eşine sorsam sorun olurmu seni dedi bende o an kızının dediklerini felan duyunca sinirlendim sorma benim eşim tersler seni dedim ama kadın bana diyorki kızımın içi aktı senin adama senin adam çok hoşuna gitti bende sinirlendim bazen hamilelik hormonları diyorum bazende bunun başka açıklaması olamaz diyorum bilemedim 25 yaşımdayım ne şeklde karşılamalıyım kadınla arama iyice mesafe koydum ama hormonelmi yoksa beynimin haklı mekanizmasıylamı yaptım bilmiyorum anneme sordum o manyak kadının aklında ne var bu nedemek felan dedi kızı resmen kocana göz koymuş dedi bilmiyorum teşekkür ederim