0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (281 puan) tarafından
Kizlar 24+1gebeyim eşim bana yaklaşınca oluyorum bana yaklaşmasın istiyorum ve cinsel isteksizlik te var ama eşim hem kiziyo hemde kusuyo niye böyle yapıyorsun diye anlamiyo beni napmam lazım diyor ki artık beni sevmiyorsun alakası yok sadece bana dokunmasindan rahatsız oluyorum sizlere böyle bir şey oldumu

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana olmadı ama kız kardeşim de olmuştu. Bir de bu uygulama da bir kaç kişi de daha görmüştüm bu durumu 
-Reklam-
0 oy
(768 puan) tarafından
Bana esime degilde ogluma oldu niyeyse öpsün nefesi yuzume değsin istemiyorum tobe yarabbim geçici biseydir herld dogurunca düzelir diye düşünüyorum:)
0 oy
(1,717 puan) tarafından

Ben eşimi gorduyğumde gozume diken batiyordu :D:woot:kokusunu bile almak ostemiyodum yaklasmasın  hele uzaktan geliyimi gorduyumde yaa sarilmak isteyordum sma sarilamiyodum bile adama mode bulantim aşırı fazlaydi

0 oy
tarafından
Bizde de aynı durum var canım her ne kadar ona belli etmemeye çalışsam da illaki farkediyor,3. Gebeliğim diğerlerinde de öyleydi ama korkmayın gececi süreçtir doğumdan sonra düzeliyoruz çok şükür:)
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Ona düzgünce cinsel isteksizliğinin hamilelik kaynaklı olduğunu söyle ama tamamen uzak durursan bunu kabullenmeyebilir yani hoşuna gitmese de sarılıp uyumaya sarılıp TV izlemeye devam et beş dakika sonra belim ağrıdı de kalk mesela ama isteksiz uzak durma geçici bir süreç bu 
0 oy
tarafından
Bende olmadı ama bi arkadaşım eşimin çocuklarımın kokusu bile midemi bulandırıyordu demişti çok şaşırmıştım hamilelik çok değişik bişey
0 oy
(448 puan) tarafından
Senin suçun değil inanki çok kötü kadında istek falan kalmııorki istek olmayıncada acı çok fazla oluyor malesef

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 88 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilaraecrin (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hatice2727 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 321 göst.
9 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dilara16 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 272 göst.

409,783 soru

12,319,762 cevap

38,920 kullanıcı

Kategoriler